Go35906548761

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Deniz mükemmel personel cok iyi ( odalar çok temiz ama biraz tamirat gerekiyor anismasyon eglenceleri dart bocca jimlastik vb harika akşam şhowları partiler canlı müzikler çok eğlenceli ve fatih bey bize her konuda yardımcı oldu teşekür ederiz ❤️❤️❤️
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli misafirimiz,

Bizimle konakladığınız ve güzel görüşlerinizi Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Sizleri Kamelya Collection Exclusive Hotels'te tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Kamelya Collection Exclusive Hotels noktasına 3.4 km mesafede
Kapalı havuz
Kamelya Collection Exclusive Hotels noktasına 0.4 km mesafede
Kamelya Collection Exclusive Hotels noktasına 0.3 km mesafede
Kamelya Collection Exclusive Hotels noktasına 3.6 km mesafede
Çolaklı bölgesindeki diğer otellere bakın
1.378
1.378
5-10/2.225 yorum
27 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele girmeden yaklaşık 15 dakika öncesinden otelin anlaşmalı olduğu Jolly Tur satış temsilcisi İrem hanımdan rezervasyon yaptık rezervasyon yaptırırken içki kalitesini sorduğumuzda A kalite import içeceklerin olduğunu söyledi biz de jack Daniels mi diye sorduk o da evet dedi bilinen markalar dedi tüm barlar da var mı dedik o da evet dedi biz de rezervasyonumuzu yaptık fakat otele girer girmez güvenlikte rezervasyonunuz düşmediği için 10 dakika bekletildi ki biz güvenliğe rezervasyon numarasını verdik fakat düşmemiş beklettiler bizi daha sonra içeriye girebildiğiğimizde zaten görüntü olarak bir hayal kırıklığıydı otel bizi bilekliklerimizi taktılar saat 14:00’te odaya giriş yapabileceğimizi söylediler ayrıca kaldığımız otel de sadece Delux odada yer olduğu için 1400 TL fazla ödeyerekten oradan rezervasyonunuzu yaptırmıştık havuz dolaştığımızda kalite değil Z kalite olduğunu gördük gerçekten içki kalitesi çok çok kötü sadece import içecekler iki tane olan lobi barda var onlar da her yeri çok uzak ve saat 24:00’te kapanıyor ben lobi barda uyuyacağım lobi barda mı güneşleneceğim lobi barda mı havuza gireceğim benim kullanabilecek olduğum hiçbir yerde bana söylenen içkiler yok o yüzden derim ki sizin için de içki kalitesi önemliyse gelmeyin berbat bir yer ha ben lobide güneşlenir otele gelmişken hiç lobiden çıkmayıp kaliteli içki içeceğim dersen girebilirsin sıkıntı yok ayrıca otel içinde ulaşım çok kötü araç yok her yer birbirine çok uzak üç otel iç içine hepsinin barlarından yararlanıyorsun fakat o kadar bar bir lobi bar yapmıyor yani kaliteleri sıfır buraya gideceğinizi çok daha az para ödeyip dört yıldızlı bir otele gidebilirsiniz bizim tatilimizin içine ettiler yani bu günümüz sadece otel iptali için geçti ne jollytur
Ne de kamelya oteller zinciri bizim tatilimizi iptal etti mağduriyetimizi gidermedi yazıklar olsun

Teşekkürler han_fek2015
Guest Services / Front Office Natalia Üzeyir - Kamelya Collection Exclusive Hotels, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Değerli misafirimiz,

Kamelya Collection Exclusive Hotels Yönetimi olarak değerli görüşlerinizi Tripadvisor okuyucuları ile paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Öncelikli amacımızın; kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermemek olduğunu, bu doğrultuda, görüşlerinizin bizim için değerli olduğunu ve tarafımızdan dikkate alınarak ilgili departmanlara iletileceğinin, gerekli düzeltmelerin ve iyileştirmelerin yapılacağının bilgisini sizinle paylaşmak isteriz.

Tesisimiz 240 000 m2 bir arazi üzerine kurulmuş ve 3 otelden oluşan bir complex oluşmaktadır. Sentido Selin, Sentido Fulya ve Aishen Club hotel. Misafirlerimiz otellerin ana restorantları hariç diğer tüm alanları ücretsiz olarak kullanabilirler, ortak alandır. Her otelimizde 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet vermektedir. Tüm tesisimizde import ve lokal içkiler sunulmaktadır, Selin ve Fulya Hotellerin lobby barlarında çeşitlilik daha fazladır. Tedarikten kaynaklı oluşabilecek aksaklıklar nedeniyle markalar değişkenlik gösterebiliyor fakat hepsi orijinal içkilerdir. Import içkilerde de ücretli - ücretsiz olanlar kendi arasında değişkenlik gösterebiliyor( tedarik kaynaklı) Lobby barlarımız 00:00 itibariyle servise kapanır fakat Disco 02:00’ ye kadar ,Nazar bar da sabah 05:00 ‘e kadar hizmet vermeye devam eder. Bu ve daha detaylı bilgiler otelimizin resmi internet sitesinde otel katalogu bölümünde tüm detaylarıyla verilmiştir. Hayal kırıklığını yaşamamanız için gelmeden önce bu bilgileri okumuş olmanızı dilerdik.

Otelimiz hakkındaki olumsuz düşüncelerinizi, olumlu deneyimlere çevirmek için bize sizi tekrar ağırlama fırsatı vermenizi ümit eder, mutlu ve sağlık günler dileriz.

26 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir tatil geçirdik. Herşey harikaydı. Yemekler, animasyonlar, otelin temizliği vs. Deniz ve sahilin güzelliğini anlatmama zaten gerek yok çünkü Side'nin yumuşacık kumlu muhteşem sahili hiçbir yerde yok. Çalışanların hepsi çok güler yüzlü,sıcacık ve samimilerdi. Özellikle sahil bölümündeki cafede çalışan Mustafa'nın işini severek ve özenle yapmasından, sevgi dolu ve içten tavırlarından çok memnun kaldık. Kesinlikle tekrar geleceğiz. Herşey için tekrar tekrar çok teşekkür ediyoruz.

Teşekkürler Mimi's C
26 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Aishen otelinizin karşılamasından hiç memnun kalmadık 20.09.2024 sabah saat 09.00’da otele giriş yaptık ve en geç saat 14.00’da verilmesi gereken oda akşam saat 17.00’da teslim edildi onun yanısıra diğer çalışan arkadaşlardan çok memnun kaldık bar bölümünde çalışan Emre Ay beyin özenle hazırladığı o kokteyler için ayrıyetten teşekkür ederiz denemenizi tavsiye ederiizz

Teşekkürler Ekin T

Sayın Ekin Hanım,

Bizimle konakladığınız ve görüşlerinizi Tripadvisor üzerinden bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Övgü ve önerilerinizin hepsi dikkate alınmıştır.

13 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika servis harika yemekler ❤️❤️müşteri hizmetleri son derece harikaydı yeri şiddetle tavsiye ederim personel son derece güzel ve uzlaşmacı idi animasyon ekibide harika işler yapıyor ve harika eğlendiriyor insanları özelliklede fatih A ilgisinden dolayı teşekür ederiz ve fuşyada yoga yapan eleneyada teşekür ederiz 🙏🏻😍😍😍😍

Teşekkürler Mert B
Guest Services / Front Office Elena Tunc - Kamelya Collection Exclusive Hotels, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Eylül 2024

Sayın Mert Bey,

Öncelikle kıymetli vaktinizi ayırıp Trip Advisor üzerinden güzel ve samimi düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Kamelya Collection Exclusive Hotels Yönetimi olarak ilk hedefimiz Misafir memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır. Memnuniyetiniz, hedefimize bir adım daha yaklaştığımızı göstermektedir.

Bir sonraki tatilinizde yine görüşmek üzere, mutlu ve sağlıklı kalın.

13 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

çok eğlenceli bir hotel inanılmaz partyleri var sabah aktiviteleri olsun akşam aktivileri olsun çok zevkli geçiyor animasyon ekibi inanılmaz canlı animasyon ekibinden CAN çok teşekkürler çok ilgilendi bizimle yemekleri çok lezzetli havuz oyunları eğlenceli teşekkürler herşey için

Teşekkürler erdal a