Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Akyakaya gelip huzur arıyorsanız Shimal Residences a uğramadan geçmeyin! Konum desen müthiş, villalar desen en üst kaliteyle donanmış, temizlik desen maksimum seviyede, personel desen güler yüzlü. Her 2 ayda bir 2 yahut 3 aile geliyoruz ve harika bir tatil geçiriyoruz. Akyakadaki tek favori apartım. Muhtemelen yılbaşında gene buradayız. Görüşmek üzere Shimal Residences!!
Yanıtlanma zamanı: 25 Eki 2020
Teşekkürler Nurettin bey her zaman sizlere kapımız açık bir telefon kadar sizlere uzağız yorumunuz için teşekkürler
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Gerek temizliği gerek tesis imkanları olsun harika bir tatil geçirdik akyakaya yolu düşen herkese tavsiye ediyorum sıcak suyu oda servisi tesisin konumundan ötürü manzarası cenneti ayaklarınızın altınıza alıp tatili yapmanız dileğiyle
bhdmr adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler bhdmr
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SHİMAL PANOROMA - Shimal Residence & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ekim 2020
Beğenip memnun kaldıysanız ne mutlu bizlere bahadır bey tekrardan aramızda görmekten mutlu oluruz.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Covid 19 pandemi dönemine dikkate almış ve tüm hizmetiyle aklı başında aklı selim kadrosuyla eksiksiz kusur bir rezidans konaklama da kusursuz bir alan oda manzara muhteşem bir konsept olarak müthiş yatırım akıllı ev sistemi ile zenginleştirilmiş
Ihsant565 adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ihsant565
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SHİMAL PANOROMA - Shimal Residence & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ekim 2020
Güzel yorumunuz için teşekkürler ihsan bey sizleri tekrar misafir etmekten memnuniyet duyarız.
Demo66ankara
Akyaka, Türkiye
20 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine gittik.Gerçekten herkese tavsiye edebileceğimiz güzellikte.Kaldığımız daire hem havuz hem deniz hemde dağ manzaralıydı.doğası harika.Tüm mobilya ve mutfak eşyaları hem kaliteli hemde tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.personel güler yüzlü ve gayet kibar.havuzu büyük ve tertemiz.tek eksikleri restoran.olsaydı daha iyi olurdu.
Demo66ankara adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Demo66ankara
yorumunuz için teşekkürler sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
Otelinden çok memnun ayrıldım.Herkese tavsiye ederim.Odalar çok temiz ve ferah.Havuzu çok büyük ve temiz.Akyakanın mimarisinede uyumlu.Odam deniz ve dağ manzarli.Akyakanın en ferah oteli.Covid 19 kurallarına uygun.Mehmet bey bizimle çok ilgilendi.Kstcı arkadaşlarımız gayet temiz ve titizler.
U3595AGalig adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler U3595AGalig
güzel yorum için teşekkürler otelimizden memnuniyet ile ayrıldıysanız bizler için en büyük başarı budur sizleri tekrar otelimizde misafir etmekten memnuniyet duyarız.
Akyaka'nın en şık, en lüks, manzarası ve tesis imkanlarıyla en güzel oteli diyebilirim.yorumlardan önce tedirgin oldum ama tesise girdiğimde kararımın doğru ne kadar doğru olduğunu gördüm.çalışan Mehmet Ok'a ilgilerinden dolayı teşekkürler.
akyakak adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler akyakak
Bizler teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için her zaman sizleri bekliyoruz.