Ali G

Saygılar Mehmet Ok

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Eki 2020
Otelinden çok memnun ayrıldım.Herkese tavsiye ederim.Odalar çok temiz ve ferah.Havuzu çok büyük ve temiz.Akyakanın mimarisinede uyumlu.Odam deniz ve dağ manzarli.Akyakanın en ferah oteli.Covid 19 kurallarına uygun.Mehmet bey bizimle çok ilgilendi.Kstcı arkadaşlarımız gayet temiz ve titizler.
Yanıtlanma zamanı: 22 Eki 2020
güzel yorum için teşekkürler otelimizden memnuniyet ile ayrıldıysanız bizler için en büyük başarı budur sizleri tekrar otelimizde misafir etmekten memnuniyet duyarız.
Big XOX & XOX 360
Shimal Residence & Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Shimal Residence & Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Giriş
Shimal Residence & Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Akyaka bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/159 yorum
19 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Akyaka'nın en şık, en lüks, manzarası ve tesis imkanlarıyla en güzel oteli diyebilirim.yorumlardan önce tedirgin oldum ama tesise girdiğimde kararımın doğru ne kadar doğru olduğunu gördüm.çalışan Mehmet Ok'a ilgilerinden dolayı teşekkürler.

Teşekkürler akyakak
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SHİMAL PANOROMA - Shimal Residence & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ekim 2020

Bizler teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için her zaman sizleri bekliyoruz.

19 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Önceden de konaklama yaptığımız bir yerdi evimiz gibi oldu her sene muhakkak shimali tercih ediyoruz personel samimi ve güleryüzlü temizlik başarılı tekrar görüşmek üzere shimal hersey için teşekkürler

Teşekkürler gshdeclha

yorumunuz için teşekkürler gözde hanım siz ve ailenizi her sene olduğu gibi en kısa zamanda bekliyoruz.

6 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten akyaka deyince ilk aklıma gelen sadece bu konaklama yeri geliyor gerçekten çok mütevazi ve işletme olarak hepsini tebrik ediyorum saygılarımı sunuyorum herkesin gelip orayı görmesi gerekir diye düşünüyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler meretooo
29 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dört arkadaş olarak penthouse ta kaldık yer fazlasıyla geniş odalarda kullanılmış malzemeler son derece kaliteliydi her iki tarafta da gayet geniş balkonlar deniz ve dağ manzarası vardı resepsiyondaki lale hanım da son derece kibar bir hanımdı tüm bu ayrıntılar birleşince shimal residence gerçekten güzel bir tercih oldu

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler Vedatargundogan
24 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin manzarası dışında beklentilerinizi minimum seviyede tutun derim çünkü gerçekten bir hayalkırıklığı. Sadece Reception görevlisi Lale hanım güleryüzlü yardımcı olmaya çalıyor. Gerisi gerçekten üzücü.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler gulcinv2015