Dört arkadaş olarak penthouse ta kaldık yer fazlasıyla geniş odalarda kullanılmış malzemeler son derece kaliteliydi her iki tarafta da gayet geniş balkonlar deniz ve dağ manzarası vardı resepsiyondaki lale hanım da son derece kibar bir hanımdı tüm bu ayrıntılar birleşince shimal residence gerçekten güzel bir tercih oldu
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Otelin manzarası dışında beklentilerinizi minimum seviyede tutun derim çünkü gerçekten bir hayalkırıklığı. Sadece Reception görevlisi Lale hanım güleryüzlü yardımcı olmaya çalıyor. Gerisi gerçekten üzücü.
gulcinv2015 adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler gulcinv2015
Öncelikle işletme bize verdiği dairenin sahibi geldiği gerekçesiyle bize farklı bir oda verdiler. Seçtiğimizden çok bağımsız bir odaydı. Zar zor hatalarını telafi ettiler 2 ayrı daire verdiler. Otel konum olarak ve manzara açısından mükemmel. Havuzu akyaka civarındaki en güzel ve büyük havuzlardan birisi ve istenilen saatte kullanılabiliyor. Tesisin en büyük eksiği kliması yok. Sadece 1 gün dayanabildik. Çıkmak isteyince çıkış saatini 15 dakika geçti 2 gün ücreti ödemelisiniz yanıtıyla karşılaştık. Bazı çalışanların davranışı sıkıntılı maalesef. Mülk sahibi olayını da hiç anlayabilmiş değiliz tamamen saçmalık. Tatilimizden 2 gün bu hengamelerle geçti.
ilg_nl2020 adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler ilg_nl2020
Öncelikle shimal residance çalışanlarından gözde hanım ve lale hanıma teşekkür ederim tatilimizin başladığı günden çıkış gününe kadar olan ilgi alaka mükemmeldi her sorumuza olumlu yanıt aldık odamız harika hizmet mükemmel shimal residance herşeyiyle tek kelime harika temizlik hijyen ilgi alaka ve kaliteli hizmetiniz için sonsuz teşekkürler misafirlerine ayrıcalıklar tanıyan ve kendini özel hissettiren shimal residance yönetimine ve çalışanlarına tekrar teşekkür ederim yeni bir tatilde tekrar görüşmek üzere sağlıkla kalın
Konaklama tarihi: Haziran 2020
Z9581BAmustafab adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Z9581BAmustafab
Ön Büro Müdürü SHİMAL P - Shimal Residence & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Haziran 2020
Güzel yorum ve değerlendirme için teşekkürler mustafa bey, sizleri tekrar aramızda görmekten memnuniyet duyarız.siz değerli misafirlerimize en iyi hizmeti vermek ve kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazır bekleriz.teşekkürler
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
Mehmet6848
5 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Shimal Residences hotel akyaka yine ben geldim çok güzel di her şeyi için tşkler akyakaya bahar geliş yer çiçek açmiş odam çok güzel di temizliği onumar ısıtma havuz personele gayet güler yüzlü herşeyi için tşkler erdi beyi ilgi alakanizdan çok memnun oldum tşkler
Konaklama tarihi: Mart 2020
Mehmet6848 adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mehmet6848
Konuk İlişkileri Müdürü SHİMAL P - Shimal Residence & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Mart 2020
Siz değerli misafirlerimizi aramızda görmekten her zaman memnuniyet duyarız Mehmet bey, güzel yorumunuz ve içtenliğiniz için teşekkür eder sizi tesisimizden mutlu olarak uğurlaya bildiysek ne mutlu bizlere ...
yunus a
Denizli, Türkiye
21 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Manzara çok güzeldi. Tüm odaların deniz görmesi çok ince bir detay. Odalar yeniydi ve zevkli döşenmişti. Odalarda internet şifresi olmasına rağmen bağlanamadık.
Genel olarak memnun kaldı. Bir sonraki konaklama da da tercih edeceğimiz bir otel
Konaklama tarihi: Kasım 2019
yunus a adlı kullanıcıdan Shimal Residence & Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler yunus a
değerlendirmeniz için teşekkürler yunus bey yaşadığınız bu aksaklık sebebiyle sizlere özür borçluyuz bir daha ki gelişinize böyle bir aksaklık yaşamayacağımıza söz verebiliriz.sizleri en kısa zamanda tekrar görmek isteriz. teşekkürler.