Mehmet F
İzmir, Türkiye

Akyaka kerme ottoman deneyimi

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 12 Eyl 2022mobil cihaz aracılığıyla
OTEL MİMARİ OLARAK HER YÖNÜYLE OSMANLI MİMARİSİ.FAKAT OTELİN YENİLENMEYE İHTİYACI VAR HAVUZ TAŞLARI KISMİ OLARAK ÇIKMIŞ TADİLAT GÖRMEMİŞ AKŞAM HAVUZ IŞIKLARI YANMIYOR ANBİYANS SIFIR…ODALAR BİRAZ ESKİMİŞ.ÇALIŞAN PERSONEL SAYISI ÇOK AZ.22-23 yaşlarında 2-3 çalışan bayan Kahvaltıda 25-30 masayı idare etmeye çalıştı .Şeker dahil herşeyi yan masalardan kendimiz tedarik ettik..ÇALIŞAN AZ OLDUĞU İÇİN BİR ÇOK MASANIN TEMİZLİĞİ 1 saat ten fazla süre yapılamadı.Çalışan 2-3 arkadaşı tebrik ediyorum sucuk ter kalarak ellerinden geleni fazlası ile yaptılar..Ama yönetimin çalışan sayısını mutlaka arttırması lazım yoksa kaliteli hizmet elde edilmesi mümkün değil. Ayrıca otelde valizlerimize yardım edecek hiç kimse yok iki çocuk ve bir bebek arabası ile her şeyi kendim taşımak zorunda kaldım konseptten dolayı asansör de yok pansiyon hizmeti gibi düşünün o şekilde kalacaksınız gidin otel konsepti ile alakası yok.
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Kerme Ottoman Palace noktasına 0.8 km mesafede
dış cephe
Kerme Ottoman Palace noktasına 0.8 km mesafede
Kerme Ottoman Palace noktasına 1.9 km mesafede
Akyaka bölgesindeki diğer otellere bakın
26-31/523 yorum
2 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konsepti eski/antika döneme dayalı, lambri ağırlıklı karanlık/ loş bir ortam var. Genel olarak yenilemeye ihtiyaç var (havuz, oda vb). Kahvaltı açık büfe, standart bir kahvaltı. Havuz başına bakan görevli vb olmadığı için tabak, şişe vb tüm gün kalıyor ve pis bir görüntüye neden oluyor. Fiyat genel rayiç ve performansa göre hafif yüksek.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler SelinP23
1 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nervin Hanım'a, Hilmi Bey'e, Merve Hanım'a, genç personel arkadaşlara teşekkür ederiz. Sessiz sakin aile tatili yapmak isteyenler için ideal bir butik otel ve merkeze yürüme mesafesinde. Temizlik, ilgi alaka yönününden gayet memnun kaldık.Tavsiye edilir :)

Teşekkürler mtok7
İşletme Sahibi Yaprak Toprakci Tekinay - Kerme Ottoman Palace, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2022

Merhabalar ;
Yorumunuzla bizlere değer katarak, ailemizin bir ferdi olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Sizlere tekrar ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız . Akyaka'da bir eviniz olduğunu ve her zaman bir acı kahvemizin sizler için hazır olacağını belirtmek isteriz . Konaklamak için olmasa da, hoş sohbet ve kahve için bekleriz:)

14 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

2 yetişkin 2 çocuk olarak konakladığımız Kerme ottoman palace otelde çok memnun kaldık gerek temizlik gerek kahvaltı herşey muhteşemdi otele giriş yaptığımızda bizi Nervin hanım karşıladı otele giriş saati 14.00 de olmasına rağmen sıcaktan rahatsız olduğum için bizi bekletmeden girişimizi sağladı gece resepsiyonla ilgilenen beefendi aynı şekilde akyakadaki adresimiz ottoman palace oldu otel işletmesine çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum 👍

Teşekkürler 334sultang

12 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteli jolly tur uzerinden 9 giris 11 cikis sekilinde aldim. Otele giris yaptigimda valizleri odaya cikaracak personel yoktu. Odadaki el yuz havlusu yirtik ortasi delikdi. Yatak uzerindeki ortu rahatsizlik verecek kadar lekeliydi. Odadaki kasa bozktu. Oda kontrol etmeden bize teslim etmisler. Resepsiyondaki bayana durumu bildirdigimizde odayi degistiremeyecegini baska bos odalarinin olmadigini soyledi. Kasanin tamiri icin odaya teknik personel yonlendirdi. Tatilimizin baslangici matkap ve cekic sesleriyle oldu. Sikayetci olacagimizi soyledikten sonra bizi dubleks odaya alarak basta yasadigimiz 40 dk. gerginligi telafi etmeye calisti. Havuz basinda ve restoran kisminda calisanlar ilgisiz ve yetersiz.Havuz gorsel olarak guzel fakat ilk gun yapilan havuz temizligini ikinci gün goremedim. Iki odada da gordugum kadariyla carsaflar yirtik ve lekeli. Kendi nevresim takiminiz ve havlunuzla gelmeniz sart.

Teşekkürler Bc8635
8 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Sessizlik ve kafa dinlemek istiyorsanız,bu atmosferi yaşamalısınız,hangi isteğiniz olursa olsun,otel personelleri Burak Bey,Dilara hanım,Arifcan Bey ve Merve Hanım hemen hallediyorlar.Heleki Dilara hanımdan havuz başına şemsiye istediğimizde 2 adet plaj şemsiyesini kucaklayip getirmeye çalişmasini atlayamam.Müşteri memnuniyeti tamamen ön planda.

Teşekkürler mehmethakan_2022
Satış hilmi tekinay - Kerme Ottoman Palace, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ağustos 2022