Otel konum olarak efsane bir yerde merkeze denize her yere çok yakın otelin lobi barı restorantının hizmetleri insanların yaklaşımları sıcak kanlı oluşları çok güzel Hijyen konusu olarak da tuvaletlerin temiz ve hijyenik olması otelin avantajlarından biri yücelen otele herşey için teşekkür ederim
Konaklama tarihi: Nisan 2023
Değer
Yer
Hizmet
Akyakada mimarisiyle doğasıyla dikkkat çeken hoş bir aile oteli. Gerek her daim bize destek olan sağlık ekibi gerekse lobi bardaki güleryüzlü çalışanlarıyla ayrıca resepsiyondaki çalışanların ilgisiyle biz çok mutlu ayrıldık.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Meral A adlı kullanıcıdan Yucelen Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Meral A
Lezzetli yemeklerleriyle güzel doğasıyla akyakadaki mükemmel konumuyla güleryüzlü çalışanları ve ilgili davranışları ayrıca hijyene çok dikkat eden tam bir aile oteli. Biz çok mutlu ayrıldık seneye tekrar gitmeyi düşünüyoruz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
373tansuk adlı kullanıcıdan Yucelen Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 373tansuk
Otelin sağlık ekibi ve diğer personellerin güler yüzünden ilgilerinden çok memnun kaldık otelin yemek ve temizlik hizmetleri de son derece mükemmeldi Yücelen oteli konumu ve çalışanları olarak tebrik ediyorum herkese tavsiye ediyorum teşekkürler Yücelen Otel
Eyüp Ö adlı kullanıcıdan Yucelen Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Eyüp Ö
Mükemmel yemekleriyle restoranın denize sıfır olup kendine ait plajıyla akyakanın gözde otellerinden köklü bir otel. Ücretsiz etkinlikleriyle dikkat çekici bir otel ve mutlu çalışanlarına ayrıca teşekkür ederiz
Değer
Yer
Hizmet
Wander20922815539 adlı kullanıcıdan Yucelen Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Wander20922815539
Doğayla iç içe denize sıfır muhteşem konumuyla önde olan ayrıca yemekleri çok lezzetli personelleri çok güler yüzlü ve otelde sağlık ekibinin olması da insana ayrı güven veriyor. Spor salonu masaj hizmeti de çok iyiydi. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.
Travel13708073473 adlı kullanıcıdan Yucelen Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Travel13708073473