Sibel G

Efsanee

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 7 Tem 2023
Otel konum olarak efsane bir yerde merkeze denize her yere çok yakın otelin lobi barı restorantının hizmetleri insanların yaklaşımları sıcak kanlı oluşları çok güzel
Hijyen konusu olarak da tuvaletlerin temiz ve hijyenik olması otelin avantajlarından biri yücelen otele herşey için teşekkür ederim
Konaklama tarihi: Nisan 2023
Yucelen Otel noktasına 1.1 km mesafede
Yucelen Otel noktasına 0.1 km mesafede
Yucelen Otel noktasına 0.9 km mesafede
Big XOX & XOX 360
Landscape
Yucelen Otel noktasına 0.6 km mesafede
Yucelen Otel noktasına 0.8 km mesafede
İlk kez gittiğim akyaka mevkinde böyle bir tesisle karşılaşmak gerçekten benim için çok mutluluk vericiydi kendi evimde gibi hissettiren bir apart heryer pırıl pırıl havuzlar çok temiz işletme sahibi seha bey çok iyi bir insan dolabın  buzluğunda sodayı unutub sodanın patlamasndan dondurucudaki ara bölme camı kırıldı ve ne kadarsa verelim dememize rağmen olurmu ya ne parası diye bize çok şaşırtmıştır akyakaya tekrar gelirsem tek tercihim yine kesinlikle tartışmasız verde suites olacak.
Yucelen Otel noktasına 0.4 km mesafede
Yucelen Otel noktasına 0.7 km mesafede
Yucelen Otel noktasına 0.8 km mesafede
Yucelen Otel noktasına 1.3 km mesafede
Yucelen Otel noktasına 1.0 km mesafede
Akyaka bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/476 yorum
7 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Akyakada mimarisiyle doğasıyla dikkkat çeken hoş bir aile oteli. Gerek her daim bize destek olan sağlık ekibi gerekse lobi bardaki güleryüzlü çalışanlarıyla ayrıca resepsiyondaki çalışanların ilgisiyle biz çok mutlu ayrıldık.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler Meral A
7 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Lezzetli yemeklerleriyle güzel doğasıyla akyakadaki mükemmel konumuyla güleryüzlü çalışanları ve ilgili davranışları ayrıca hijyene çok dikkat eden tam bir aile oteli. Biz çok mutlu ayrıldık seneye tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler 373tansuk
7 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin sağlık ekibi ve diğer personellerin güler yüzünden ilgilerinden çok memnun kaldık otelin yemek ve temizlik hizmetleri de son derece mükemmeldi Yücelen oteli konumu ve çalışanları olarak tebrik ediyorum herkese tavsiye ediyorum teşekkürler Yücelen Otel

Teşekkürler Eyüp Ö
7 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel yemekleriyle restoranın denize sıfır olup kendine ait plajıyla akyakanın gözde otellerinden köklü bir otel. Ücretsiz etkinlikleriyle dikkat çekici bir otel ve mutlu çalışanlarına ayrıca teşekkür ederiz

Teşekkürler Wander20922815539
7 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Doğayla iç içe denize sıfır muhteşem konumuyla önde olan ayrıca yemekleri çok lezzetli personelleri çok güler yüzlü ve otelde sağlık ekibinin olması da insana ayrı güven veriyor. Spor salonu masaj hizmeti de çok iyiydi. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

Teşekkürler Travel13708073473