Burcu U

Keyifli tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 Ağu 2023
Güler yüzlü bir ekibe sahip tatlı bir butik otel. Açık büfe kahvaltısı çeşit olarak zengin, lezzet olarak gayet güzeldi, beach e yürüme mesafe olması artı bir olay. Misafirperverliklerinden ötürü Neriman Hanım, Ayşe Hanım ve tüm çalışanlara teşekkürler
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Palm Hills Bodrum noktasına 0.8 km mesafede
Palm Hills Bodrum noktasına 3.4 km mesafede
Palm Hills Bodrum noktasına 1.1 km mesafede
Palm Hills Bodrum noktasına 2.6 km mesafede
Gündoğan bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/12 yorum
13 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle hijyen takıntılı biri olarak bir çok lüks otelde yakalayamadığım temizlik konforunu yakaladım. Detaylar konusunda mükemmeldi. Örneğin havlular ve çarşaflar çok kaliteli ve tertemiz. Banyoda küçük şampuan ve saç kremi çok kaliteliydi, normalde asla kullanamam ama markasını bile sordum kendime almak için.. Kendine ait iskelesi sakin ve çok huzurluydu. Tüm personel güler yüzlü, kesinlikle fiyat performans oteli..

Teşekkürler elifdincturk
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ayşe Yaşar - Palm Hills Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ağustos 2023

Değerli Misafirimiz elifdincturk,

Tatilinizde Palm Hills Bodrum oteli tercih ettiğiniz ve kıymetli zamanınızı ayırarak yapmış olduğunuz nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Siz değerli misafirlerimizin gerek ekip üyeleri gerekse hizmet kalitemiz için yapmış olduğu yorumlar, bizler için son derece önemli olmakla beraber, hizmet kalitemizi değerlendirirken de bizlere yol göstermektedir. Puanlamalarınıza da yansıtmış olduğunuz yorumunuz için sonsuz teşekkür ederiz.

Bir sonraki tatil planınızda sizleri tekrar otelimizde ağırlamaktan büyük onur duyacağımızı bilmenizi isteriz.

13 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temiz, sakin, keyifli, son derece şık döşenmiş bir otel.... Detayları muhteşem... Kaliteli ürünler ile zenginleştirilmiş odalar mevcut.... İskelesi ve deniz kenarındaki hizmetleri ile göz dolduruyor... Aile için ve sakin dinlence isteyenler için kaçırılmaz fırsatları var...

Teşekkürler atadok

Değerli misafirimiz atadok,

Tatilinizde Palm Hills Bodrum oteli tercih ettiğiniz ve değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Tesisimizden, hizmetlerimizden memnuniyetinizi güzel yorumlarınızı alarak duymaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Değerli görüşleriniz hizmette en mükemmele ulaşma yolunda bizlere büyük bir motive sağlıyor.
Sizleri en yakın zamanda yeniden ağırlamayı umar, keyif dolu günler dileriz

12 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum olarak harika, Gündoğanın şahane denizine sıfır, kahvaltı oldukça doyurucu otel tertemiz personeller cok ilgili .
Cok memnun kaldik seneye tekrar tercih edecegiz. Ayşe hanıma alakasından dolayı ozellikle tesekkur ederiz

Teşekkürler Özge K

Değerli misafirimiz _zgek97,

Konaklamanızın rahat ve keyifli geçtiğini öğrenmekten duyduğumuz mutluluğu ve hizmet kalitemize ilişkin nazik iltifatlarınızı, çalışanlarımız ile paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

12 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Temiz, tetiz, guler yuzlu.
Geceleri deniz havasi odaya doluyor.
Sabahlari harika kahvalti.
Hersey icin tesekkur ederiz.
Seneye tekrar görüşürüz.
Gundoganin en kaliteli oteli.
Ayse Hanima ozellikle tesekkur ederiz.

Teşekkürler 96leventk

Değerli Misafirimiz Levent Bey,

10 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

2022 Yazında gitmiş olduğum bu oteli Ağustos 2023 de de tercih ettim ve 10 gün kaldım. Otel odaları son derece şık ve kullanışlı. Eşim ve oğlum ile gittik. Otelin bulunduğu bölge de tamamen ailelerin tercih ettiğini gözlemledim. O yüzden 2.defa bulunduk. Personel güleryüzlü. Ortadoğudan turist yoktu. Kendine ait iskelesi var otel müşterileri ücretsiz faydalanıyor. Havuzu da var. Özellikle ailelere tavsiye ederim. Rezervasyondan Kübra hn. da çok profesyonel ve çok yardımcı.

Teşekkürler Gencay ç
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ayşe Yaşar - Palm Hills Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2023

Değerli misafirimiz Gencay Bey,

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve ekip arkadaşlarımızdan memnuniyetinizi güzel yorumlarınızı alarak duymaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Sizleri en yakın zamanda yeniden ağırlamayı umar, keyif dolu günler dileriz