Otelin en önemli özelliği mükemmel lokasyonu. Hem deniz kenarında, hem de restoran ve diğer beachlere yürüme mesafesinde.
Bir diğer farkı evcil hayvan kabul etmeleri. Otelde bir çok evcil hayvanı olan müşteri vardı ki bu çok hoşuma gitti.
Otelin kendi plajı da diğer otellere göre avantajlı çünkü bir çok otel sıkış sıkış iskelelerle bu hizmeti sağlayabilirken, burada daha geniş bir güneşlenme alanı mevcut. Odadan çıkıp bir kaç adımda Gündoğan'ın güzel denizindesiniz. Ayrıca bu plaj alanına gece masa atıyorlar ve yemeğinizi denizin dibinde yiyebilirsiniz. Mutfak çok iddialı olmasa da bir seçenek olabilir.
Kahvaltı bence yeterli ve lezzetliydi ve masaya kişiye özel servis ediliyor.
Otelin iki binası var, ben resepsiyonun karşısındaki bina tarafında kaldım. Odam ortalama konfordaydı, açıkçası sezon fiyatları çok yüksek olduğu için ödediğim paraya karşılık kaldığım odadan memnun kalmadım. Titiz birisi temizliği de beğenmeyebilir. Ana binasındaki odaları görmek lazım.
Otelin bir otopark alanı var fakat biraz yürümeniz gerekiyor.
Merkeze erişim kolaylığı, denize yakınlık, kendi plajı olması puanımı olumlu etkiledi ama fiyat olarak pahalıydı.