Zeynep melek
Yalıkavak, Türkiye

Huzur mutluluk doğa

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 18 Haz 2022mobil cihaz aracılığıyla
Her yıl ailemle gelıyorum çokta memnunun başta Oguzhan bey olmak üzere eros bey ve tüm çalışanlar canla başla çalışıyorlar gecesı de ayrı Bır güzel ultra hersey dahılden buraya kafa dınleneye geldık bu yılda burada hayvan dostu doğa dostu tüm çalışanlar mutfakta da ustamız Abdullah beye de çok teşekkür edıyorum
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Rezervasyon Ücreti Yok
Cennet Park Hotel noktasına 2.7 km mesafede
Cennet Park Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Cennet Park Hotel noktasına 2.9 km mesafede
Gündoğan bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/117 yorum
12 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gündoğan da sezonluk ev tutup denize girmeye buraya geliyoruz. Gerek sahil işletmesi, gerek denizi, gerek tüm çalışanları, gerek yemekleri her şey bir harika. Özellikle Rahmi bey ve Elif hanım in ve diğer tüm çalışanların yaklaşımı, güleryüzü bir harika. Gündoğan da baska yerde denize girmiyoruz diyebilirim. Bir gün otelde de konaklama icin geleceğiz muhakkak ☺️

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler b0gacd
22 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen Sene Pandemide Farklı Bir Otelde Konaklayıp Plajını Kullandığımız Bir Tesisti Bu Sene Otel Olarak Deneyimlemek İstedik..Çok Memnun Kaldık mı Ehh İşte Diyebilirim..Genel Hatlarıyla Memnun Kaldık Diyelim..Kahvaltı Fena Değildi Yumurtanızı Nasıl İsterseniz Diye Soruldu Çay Sınırsız Ama Su İsterseniz Ücretli Ufak Su 15 TL Sanırım , Odalara Eski Denmiş Yorumlarda Eski Sayılır Ama Yaygara Yapacak Kadar Değil Hani Rahatsızlık Vermedi..En Çok Şaşırdığımız Şey Plaj İçin Havlu Verilmemesiydi..Sorduğumuzda Pandemi ile Alâkalı Bakanlığın İstediğini Söylediler Ama Pek İnanmadık ( Günah Almayalım Yine de )
Otelin En Büyük Artısı Çok Keyifli Bir Bahçesinin Olması ve Muhteşem Bir Denize Sıfır Bir Düz Ayak Oteli Olması,Gerçekten Bu Olay Deniz Bahçe Kumsal Plaj vs 10/10 Puan Alır..Çalışanlar Çok Gayretli Özellikle Bar Kısmı..Tekrar Kalır mısınız Diye Sorulsa Tabii ki Deriz..Her Şey İçin Teşekkür Ederiz..

Oda ipucu: Deniz Manzaralı Hem Bahçeye Hem de Denize Hakim..Görsellik Açısından Çok İyi
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler MKA-1912
13 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Personelin hizmeti ve güler yüzüne teşekkürler. Kahvaltısı güzel, odalar temiz. Sahilini çok sevdik. Çocuklar için ideal. Tatilimiz için tekrar geleceğimiz bir yer, evimizde gibi hissettik... 👏👏👏👏

Konaklama tarihi: Ekim 2021
1  Teşekkürler Busraaerdll
25 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Bodrum gündoğan da merkezi bir konuma sahip olan otel plaj ve bahçesiyle güzel bir tatil sunuyor.Odalar eski fakat temiz...Kahvaltı çeşitli çok iyi omletleri başarılı...Personel ilgili çalışkan fakat bayram yoğunluğu sebebiyle biraz sıkıntı.Fiyatlar ortalamanın çok üstünde...plajı kum fakat alandan kaynaklı kalabalık havlu rezervasyonu biraz fazla...Havuz var fakat pandemi sebebiyle kapalı...Otopark mevcut.hayvan dostu işletme çocuklu aileler içinde ideal...Sn Oğuz Han bey e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürler...Başka bir tatilde görüşmek üzere;)

Oda ipucu: Odalar eski fakat temiz havadar klimalar biraz gürültülü eski fakat soğutuyor bebek yatağı var...
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler Murat T
10 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gündoğan sahilinde halk plajı haricinde kum plajı olan birkaç otelden birisi (genelde iskeleden denize giriliyor). Bu nedenle çocuklar için denizi - plajı oldukça uygun. Restoran-kafesindeki fiyatlar oldukça yüksek, pandeminin etkisi de var tabiki ama civardaki mekanlardan daha da yüksekti fiyatlar. Odalar çok eskiydi, ilave yatak rahatsızdı. Bahçesi olması, ağaçların altında oturulma imkanı olması güzel. Kahvaltısı çok kötüydü. Çocuklu aileler denizi - sahili için tercih edebilir.

Oda ipucu: Otelin giriş yolu çok dar ve trafik oluyor. Su-çay- içecekler oldukça pahalı, civardaki marketlerden su alınsa iyi olabilir.
Konaklama tarihi: Haziran 2021
1  Teşekkürler Sedadnzzz