Yıllardır severek gittiğimiz bu işletmede 2020 Ağustos ayında gittiğimizde çok kötü bir deneyim yaşadık, senede 3-4 gün tatil yapabiliyorum bari çuvalla para verip düzgün bir beach’te güzel vakit geçireyim diye geldiğimiz bu işletmede paramızla rezil olduk özetle, bir daha da gitmeyi düşünmüyoruz.
Gitmeden 2-3 hafta kadar önce arayıp beach bölümü için rezervasyon yaptırdık, telefonda fiyat sorduğumuzda kişi başı harcama limitinin 250 TL olduğunu ilettiler. Daha sonra mekana gittiğimizde kapıda herhangi bir bilgilendirme yapmadan bizi şezlonglarımıza yönlendirdiler. Orada çok oyalanmadan yemek için bar kısmına geçip sipariş verdik. Yemeklerimiz geldiğinde bir arkadaşımız garsona teyit etmek için harcama limitimiz 250 TL’ydi doğrudur değil mi diye sorduğunda kişi başı ücretin 400 TL olduğunu öğrendik. Daha sonra kapıda rezervasyonlar ile ilgilenen kişiye durumu aktardığımızda “bayramda zaten fiyatlar artıyor” şeklinde bir cevapla karşılaştık. Biz haftalar önce aradığımızda da zaten bayram için yer ayırttığımızı, telefonda yanlış bilgilendirdiğimizi ilettik, en azından girerken bize bilgi verselerdi belki fikrimizi değiştireceğimizi söyledik. Bunun üzerine “telefonda bilgi verildiyse kapıda tekrar verilmesine gerek yok hem biz sosyal medya hesaplarında güncel fiyatları duyurmuştuk” şeklinde sorumluluğu müşteriye yükleyen bir cevap verdiler. Sosyal medya hesaplarını takip etmek zorunda olmamak bir yana açıp baktığımızda da bahsettikleri bilgilendirmeyi bulamadık. Hakkımızı savunduğumuzda telefonda ilettikleri ücret sağlanmasa bile bir miktar indirim sundular. Tartışmanın sonunda bize bir çözüm önerisi sunmuş olsalar bile zaten böyle işletmelere böyle paraları ödüyor olmamızın sebebi herhangi bir aksilikle karşılaşmadan düzgün bir hizmet almak. Günün sonunda güzel bir gün geçirmek için gittiğimiz yerde sinirimiz bozuldu ve zaten yemek siparişi verip adisyon açmış bulunduğumuz için çıkamadık. Geçtiğimiz yıllarda gayet düzgün olan, yemeklerini ve denizini oldukça beğendiğim bu işletmenin bu seneki tavrı son derece çirkindi, bir daha da adım atmayı düşünmüyorum.