Merhabalar,
17-24 Ağustos tarihleri arasında Bodrumda güya 4 yıldız bir otele rez. yaptırmıştık. Otele adımımızı attığımız anda bir kabusun ,çinde olduğumuzu anladık ve max 1 gece dayanabildim. Denizi, tesisi, insan profili tam bir faciaydı.
Costa Farilya'nın ilk gün plajına gittik ve gerek denizi, gerekse tesis, yemeklerin muazzamlığı, çalışanların güleryüzlülüğü ve ilgisi bizleri kendilerine hayran bıraktı ve o anda tur şirketini arayarak diğer oteldeki tatilimizi iptal edip Costa Farilya'daki rüya tatilimizi başlattık:)
Tesisin ortamı, yemeklerin lezzeti ve Bodrum ortalamasına göre fiyatların gercekten makul oluşu, sıcak samımı bir ev yazlık havasında tatil yapıyor hissi bizi bu otelin müdavimi yapacağa benziyor. Öyle mutluyduk ki tatili 1 gün daha uzattık.
Özellikle Büşra Hanım'a teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Bir otel çalışanı bukadar ilgili bukadar güler yüzlü bu dar mı çözüm odaklı olur, inanıyorum ki otelcilik kariyerinde çok çok daha iyi yerlerde olacaktır ilerleyen zamanlarda. Büşra Hanım dışında resepsiyonda Murat Bey inanılmaz kibar, saygılı, güleryüzlüydü. Ve adını bilmediğim, unuttugum diğer tüm otel calısanları tesısı kendi evleri gibi görüp, gelenleri de evlerine gelen konuklar gibi karsıladı, ağırladı.
Denizi, iskelesi, konumu herseyıyle 5 üzerinden 5 almaya değer bir otel.
Hersey için kendilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki yaz görüşmek üzere...
Sevgiler,
Selin