Haziran sonu 6 gün süreyle konakladık. Genel olarak başarılı bir otel. Odalar temiz ve konforlu. Kahvaltı gayet güzel. Çalışanlar fazlasıyla ilgili. Otelin kendi plajı var. İster iskelesinde ister kumsalında şezlongta vakit geçirebiliyorsunuz. Plaja dışardan müşteri alıyorlar fakat otel müşterilerini hiçbir şekilde mağdur etmiyorlar. Otel müşterileri öncelikli. Bu kadar övgüye neden 5 değil de 4 yıldız verdiğime geleyim. Plaj menüsü aşırı pahalı. Örnek vermek gerekirse su 8 tl. Biralar 30-35. Hamburger yanlış hatırlamıyorsam 50 tl. Gündoğan’da, Bodrum’da, Yalıkavak’ta gezerken beach menülerine dikkat ettim. Hiçbiri Olira kadar pahalı değildi. Yalıkavak’taki Xuma ile denk fiyatlar öyle söyleyeyim. Nacizane görüşüm, en azından otel müşterilerine farklı bir fiyat politikası uygulanabilir. Zira zaten konaklama için para ödeyen otel müşterisinden, plajda bu kadar yüksek ücretli satış yapmak bana doğru gelmiyor. Plajda otururken bira-hamburger yapmaya kalksanız 85 lira. İki kişi olursanız yanında su çay kahve derken minimum 200 tl. Bence bu ücretler çok yüksek.
Plaj fiyatları dışında olumsuz söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Çok memnun kaldık. Şüphe etmeden gelebilirsiniz.Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark