Merhabalar,
Normalde 5 puanı hakeden bir işletme olmasına rağmen bir tatil köyünde asla yaşanmaması gereken su ve elektrik kesintileri sebebiyle maallesef 1 puan veriyorum. 2 gün üst üste su kesintisi 1 günde elektrik kesintisi oldu. Su kesintisinde tesis neredeyse yarım gün susuz kaldı. Elektrik kesintisinde ise beach bar yarım gün elektriksiz kaldı. Yönetim bu bölüme küçük bir jeneratör koymayı bile akıl edememiş. Problemler tabi ki çıkabilir fakat burada asıl olan bir problem çıkması durumunda hızlı bir şekilde çözebilmek için tesis yönetiminin önceden tedbirler almış olması, b ve c planları oluşturmuş olmasıdır. Bu tesiste öyle anlaşılıyor ki bu tip olumsuzluklar için hiçbir ön tedbir alınmamış. Su ve elektrik kesintileri 5 yıldızlı bir tatil köyü için kabul edilemez niteliktedir. Bunun dışındaki herşey çok güzeldi. Yemekler, oda temizliği, otelin konumu, deniz, personelin ilgi ve alakası ve son derece yoğun çalışmalarına rağmen güler yüzlü olmaları artı yönleri. Önümüzdeki sene bu eksiklikleri gidereceklerini umuyorum, bu otele tekrar gitmeyi kesinlikle düşünürüm. Dediğim gibi su ve elektrik kesintileri olmasa kesinlikle 5 puanı hakeden bir otel.