Fidan Ş

Harika bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Nis 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otel misafir memnuniyetine önem veren bir işletme. Çalışanlar güler yüzlü ve profesyonel. Odada yaşadığımız sorunlar oldu kısa sürede düzeltildi. Resepsiyonda giriş hızlı oldu. Genel olarak tavsiye edeerim . Tekrardan gelmeyi düşünürüm.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Yanıtlanma zamanı: 1 May 2024
Sentido Bellazure Hotel'itercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Otelimiz hakkındaki övgülerinizi ve deneyimlerinizi diğer misafirlerimizle de paylaştığınız için teşekkür eder,
Sentido Bellazure Hotel Yönetim ve ekibi olarak siz değerli misafirlerimizi ağırlamış olmaktan ve yeniden aramızda görmekten onur duyarız.

Sentido Bellazure noktasına 2.8 km mesafede
Sentido Bellazure noktasına 0.3 km mesafede
Sentido Bellazure noktasına 4.7 km mesafede
  • Prestigia.com
Sentido Bellazure noktasına 1.3 km mesafede
Akyarlar bölgesindeki diğer otellere bakın
1.276
1.276
17-22/1.748 yorum
13 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Eylul ayında ailecek konakladık. Tesise 5. gelişimiz. Ama eminim ki daha çok seneler orada olacağız. Herseyiyle sorunsuz, huzurlu ve kafa dinlediğimiz bir tatildi. Tüm çalışanlar çok iyiydi. Özellikle iskeleye servis yapan Levent bey, performansıyla garsonluk değil yöneticiliği sonuna kadar hak eden biri. Herşey için çok teşekkür ederiz sentido bellazure ailesi. İyi ki varsınız...

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler 656arzu_
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Sentido Bellazure Hotel - Sentido Bellazure, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Eylül 2023

25 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Huzur arıyorsanız, doğru adres tam da burası. Tesis mükemmel, yemekler harika, hizmet kalitesi yüksek güler yüzlü cana yakın kadro. Bir sonraki tatil alternatifimiz burası olacak . Şiddetle tavsiye ediyoruz . Odalar geniş ve son derece temiz. Teşekkürler Santido.

Oda ipucu: Konfor alanı geniş huzur dolu bit tesis
Teşekkürler Burak T
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Sentido Bellazure Hotel - Sentido Bellazure, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ağustos 2023

14 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bu otele gelişimin 4. yılı. Her yıl hizmet kalitesinin arttığını görüyorum. 5 yıldız + kalitesinde bir otel. Çalışanlar aileden gibi. Çalışanların da uzun süredir aynı otelde oluşu daha da memnuniyet verici. Havuzbarda Bennur, Aslı, Eray ve Hakan; Restoranda Diyaddin kendinizi evinizde gibi hissettiriyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca spa hizmeti muhteşem. Aldığınız masaj ne olursa olsun ödediğiniz her kuruşa değiyor. Spa merkezinde ruhunuzu teslim edip arınmış şekilde çıkıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkürler kurtzahide47
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Sentido Bellazure Hotel - Sentido Bellazure, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2023

5 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şu an otelden yazıyorum. Son günümüz. 302 nolu odada kalıyoruz.Yazın yıllardır Çok otelde kaldım ancak bu kadar iyisini görmedim. Herşey mükemmel. Gerek restaurant gerekse plajdaki hizmet harika. Personellere ayrıca çok teşekkür ederim. İşlerini bu kadar özenle, saygılı şekilde yerine getiren otel çalışanı görmemiştim. Yemekler gerek restaurant gerekse plajda harika. Aç gezdirmiyorlar sağolsunlar:) Keşke birkaç günümüz daha olsaydı. Umarım böyle devam ederler.

Teşekkürler Eren G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Sentido Bellazure Hotel - Sentido Bellazure, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2023

Değerli Misafirimiz,

30 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hizmet kalite yemekler karşılamadaki personelin güleryüzlülüğü süperdi teşekkürler.bizim için tek sorun olan durum beach tarafındaki barda alkol olarak sadece bira ve şarap servisinin olması,harici alkolleri sadece otel içindeki barlardan içebiliyorsunuz

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Nomad61331287001
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Sentido Bellazure Hotel - Sentido Bellazure, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Temmuz 2023

Değerli Misafirimiz,