Arzu G

Çok sevdik…

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta önce
Otel, odalar, manzara, çalışanlar, yemekler, ilgi alaka… hepsini çok sevdik. Son dakika tatili olarak planlamıştık. Daha uzun kalmadığımıza pişman olduk. Otel çalışanları kibar ve ilgili. Yemekler lezzetli ve bol. Odalar temiz ve geniş. Deniz manzarası harika. Teşekkürler🫶🏻
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Değerli Konuğumuz arzug660,
Otelimizi tercihiniz ve değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamış olmaktan ve hizmet kalitemizin beklentilerinizi karşılamış olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 0.9 km mesafede
oda
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 1.2 km mesafede
Reception
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 3.1 km mesafede
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 0.9 km mesafede
Akyarlar bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (3.489)
3.489 sonuç
2.436
2.436
4-9/3.489 yorum
Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Ben bu otele ilk gelisimiz ve bu otele cok begendik ve bu otel komple Bir aile oteliyiz. Otel de yemekler cok guzel . Servis mukkemmel . Otel de eglence ekibi cok iyi. Hepsi isini cok iyi yapiyorlar. Her gun aktiviteleri var . Hic Bos zamanimiz olmadi. Ve bu durum cok iyi

Teşekkürler Dayrekt A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Değerli Konuğumuz dayrekta,

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Bu otele ilk gelişiminizde ve memnun kaldık. Bu otel beklentimiz çok üstündeydi ve bizi çok mutlu etti. Otelde yemekler çok güzeldi ve seçenekler çok fazlaydı. Otelde içecek servisin de çalışan personeller de gayet iyiydi . Otel de çok ayrı bir konu eğlence ekibi onlarla aile gibi olduk. Bizimle çok ilgilendiler

Teşekkürler bahçe d

Değerli Konuğumuz bah_ed2024,

Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Merhabalar bu harika tesise tekrardan geldik ailemle her zaman ki gibi mükemmeldi. Çalışanlar bizimle çok ilgilendi. Gün içinde bir sürü animasyon etkinliği oluyor. Özellikle İsmail bey Murat bey yiğit bey sevgi hanım ve dj Alp bizimle çok ilgilendiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Odaları çok temiz yemekleri çok lezzetli herkese tavsiye ederim.

Teşekkürler Yunus G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Değerli Konuğumuz 192yunusg,

Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Bu otele ilk gelisimiz ve otelden cok memnun kalfik. otelden yemeklerden cok memnun kaldik. otelin servis elemanlari cok guleryuzluydu vecok begendik. otelin animasyon ekibi cok iyilerdi ve biz onlardan cok memnun kaldik . Animasyon ekibinin her gun bir aktiviteler var

Teşekkürler lemirde

Değerli Konuğumuz lemirde,

Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Burası mükemmel.herşey ayağımızın altında pastası yemeği çeşitten çeşide içeceğimiz bile özenle getirildi. Teşekkürler kefalukq Ailesi misafir ilişkileri Nazife hanım ve ekibi son derece profesyonel. Herkese teşekkürler herşey müthiş.

Teşekkürler Fatih Ü

Değerli Konuğumuz D5579TTfatih_,