Merve Ö

Kefaluka da güzel bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Bu sene buraya 2. Gelişimiz ve her gelişimizde ayrı memnun kaldık. Otelde her sene bir yerin değişmesi bizim için de bir farklılık oluyor. Otel de yemekler hüzel seçenekler fazla. Ve otelin garsonların servis konusunda çok yeterli oluyorlar. Otelin eğlence ekibine çok teşekkürler . Onlar da işler gayet iyi yapıyırlar
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli Konuğumuz merve_V4100MJ,
Otelimizi tercihiniz ve değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamış olmaktan ve hizmet kalitemizin beklentilerinizi karşılamış olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 0.9 km mesafede
  • Official Hotel
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 4.9 km mesafede
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 2.4 km mesafede
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 2.0 km mesafede
Akyarlar bölgesindeki diğer otellere bakın
2.417
2.417
14-19/3.456 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Otleden Gayet Memnun kaldık yetkili arkadaşlar gayet ilgili ve titizdi yemekleri ayrı bir güzeldi otel rahat ve konforlu ve temiz hijyenikti gün içinde sürekli aktivite olmasıyla boş kalmıyorduk ve gayet eğlenceli geçiyordu eğlence ekibine çok teşekürr ederiz herkesin gelmesini tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Yan K
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Değerli Konuğumuz yank659,

Yorum Zamanı: 5 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Tesis çok iyi planlanmış, havuzlar ve sahil en ince ayrıntısına kadar misafirlerin rahat etmesi için düşünülmüş. Çocuklar sabah çıkıyor akşam odaya geri dönüyorlar. Ultra Herşey dahil olduğu için Ana yemekler ve ara yemekler dolu dolu. İsmail bey, Sevgi hanım ve diğer çalışanlara tek tek teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Sabah erken kalkmaz zorunda değilsiniz , geç kahvaltı mevcut.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler ILKER O
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 hafta önce

Değerli Konuğumuz ILKER O,

27 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu yorumu okuyan herkese Merhabalar ☺️… Ben, teşekkür etmekle başlamak istiyorum… İlk önce animasyon müdürü İsmail bey ve onun muhteşem ekibine teşekkür etmek istiyorum bizi çok güzel ağırladıkları ve otele hemen ısınmamız sağladıkları için 🙏🏽… Nihat bey, Sevgi,Sude,Murat çok çok teşekkürler güler yüzünüz güzel enerjiniz için 🙏🏽…. Dj ve müzikleride harikaydı eminim çok eğleneceksiniz ☺️…
Veeee Mini Clup, Birçağ hanım ve ekibi harikalardı … özellikle Elif ve Yaren’e çok çok teşekkür etmek istiyorum kızımı bu kadar mutlu ettikleri için … ama çok şükür sadece benim kızımı değil orda olan bütün çocukları mutlu etmek gibi bir sihirleri var 🙏🏽 hepsiyle ayrı ayrı ilgilenip, çok ilgili , dikkatli ,kibar olmaları ve aynı zamanda o deli gibi sıcak havada çocuklarla coşup oynamalarını şaşkınlık ve hayranlıkla izledim… sizleri hiç unutmayacağız ♥️… tekrardan çok teşekkürler 💐
Biz, bu oteli kızımız için seçmiştik hem mini clup vardı hemde büyük bir havuz ve su kaydırakları ki çocuklar burda çok eğleniyorlar… havuzlar temiz ve havuzların başında cankurtaranlar var , onlarda işlerini harika yapıyorlar ki iki dakikalığına havuzdan ayrılmıştım ve kızımın başına talihsiz bir olay geldi ama neyseki Burcu hanım, ordaydı ve kızımın hayatını kurtardı diye bilirim sonrasındada gerekli yerlere uyarısını yaptı ve bizimle çok ilgilendi… gelirken ona veda edemediğim ve doğru düzgün teşekkür edemediğim için çok üzgünüm ama Burcu hanım seni,hiç unutmayıp hayatım boyunca minnettar olacağım 🙏🏽♥️…
Agora Restaurantı , havuzla sahilin tam arasında ve salataları, lahmacunu, yemekleri çok lezzetli ve Hasan beyin servisiyle harika 🤩 bir yer. Hasan bey’in , çalışkanlığı, hızlılığı bütün misafirlere ilgisi görülmeye değer kendinizi kesinlikle çok özel hissediyorsunuz …bu bize yaşattığın güzel duygular için sonsuz teşekkürler ♥️…
Fatma Hemşire, daha önce hiç bu kadar iyi kalpli bir hemşire ile karşılaşmamıştım … çok ilgili, çok kibar, çok yardım sever … çok teşekkürler böyle olduğunuz için 🙏🏽
Teras Bar’da , Cemile hanımın yaptığı kahveyi Kader hanımın sevisiyle Terastaki manzara ve rahatlatıcı rüzgarla içmekte çok güzeldi 🙏🏽
Ve Misafir ilişkileri Ela hanım, kendisinden kızım için bir isteğim olmuştu ve ilk gün bunu yapamadığı için çok üzülüp bunu kendine dert edinip ikinci gün gerçekleştirmenin mutluluğu ile beni aramıştı … varlığınıza bin şükür, sizden daha çok insanlar olsun 🙏🏽 ve Gamze hanım, güler yüzün ve ilgin için çok teşekkürler seninle vedalaşamadığım için çok üzgünüm 😔
Son olarak Kefaluka otelinin tüm ekibinede teşekkür etmek isterim… yemekleri lezzetli, bahçesi harika, oda temizliği iyi , servisi hızlı olduğu için…
Şimdi gelelim, kendimce eksik gördüğüm şeylere 🙈
Otelin içinde odamız dışındaki klimalar bizi serinletmiyordu … Ana Restauranta yemek yerken , odamıza giderken zorlanıyorduk .
İnternet, çok kötüydü 🙈… helede bizim gibi yurtdışından geliyorsanız internete çok ihtiyaçınız oluyor …
Otelin içinde ve dışındaki duşların ve tuvaletlerin bazıları ne yazık ki bozuktu.
Spa bölümünde Olga hanım , çok kibar ve işini titizlikle yapan biri ve masaj bölümündeki Bali’den gelen kızlar hem güler yüzlü çok pozitif hemde işlerini çok iyi yapıyorlar… yalnız Spa bölümündede tadilat edilecek çok yerler var ve savunanın kapısına peştamalla ve terliksiz girilmeli diye uyarı olması gerekir…
Ve son olarak eğer uzay ötesi istekleriniz varsa mesela sütü neden inekten sağıp getirmiyorsunuz gibi yada lahmacun hamuru ve eti bittiği için servis görevlisinin o biten malzemeleri var edip size servis yapmasını istemek gibi bu oteli seçmeyin diye bilirim… ve geç kahvaltıya da geç gelip yinede Restaurant şefinin özel isteğinizin burda olmadığını ama aşağıdan getirtebileceğini söylediği halde , kızarak hayır istemiyorum diyeceksenizde bu oteli seçmeyin lütfen çünkü burdaki tüm çalışanların sıcakla ve iş yoğunluğuyla yeteri kadar stresleri var daha fazlasına gerek yok ve inanın o sıcakta ben tatil yapmakta zorlanırken onlar güler yüzlülükle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar… umarım böyle misafirler yüzünden müdürler, şefler personellerinin kalplerini kırmazlar …
Ve çok çok önemli birşey daha var… açık alandaki restaurantlarda ve açık alandaki personelin yemek yaptığı yerlere lütfen ama lütfen vantilatör olsun 🙏🏽 ve çalışanlarınızın o sıcakta daha da iyi performans göstermesini sağlayabilecekleri rahat kıyafetler 🙏🏽
Tekrar gidermiyim derseniz, giderim çünkü Bodrum’un en serin onbir rüzgarın kesiştiği yer ve orda tanığım kendimi mutlu ve özel hissettiren güzel insanları yeniden görmek isterim … 🙏🏽♥️💐

1  Teşekkürler Vacation60478003077
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Temmuz 2024

Değerli Konuğumuz Vacation 60478003077,
Otelimizi tercihiniz ve değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamış olmaktan ve hizmet kalitemizin beklentilerinizi karşılamış olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kalite standartlarımızı arttırmak ve misafirlerimize daha iyi bir hizmet sunmak için sizlerden aldığımız geri dönüşleri ilgili departman yöneticilerine ileteceğimizi yöneticilerine ileteceğimizi ve sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

25 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her shey chok guzel burada cunki Sevgi,Ismayil,Bircak,Alp oldugu yerde bashka turlu olamazdi zaten,bu insanlar mukemmel otesi,cocuklarla cok ilgililer,gun icerisinde cok fazla aktivite var,showlar cok guzel,aksamlari dj performansi cok guzel,sahil yeni yapildi cok rahat oldu,her taraf beyaz kum,barmen cocuklar cok kibar

Teşekkürler shafag2023
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Temmuz 2024

Değerli Konuğumuz shafag2023,

24 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelde ilk deneyimimiz gayet güzeldi yeme içme, eğlence aktiviteleri, havuz başı aktiviteleri gibi sayabileceğimiz çok güzel aktiviteleri var çalışan arkadaşlar çok ilgili sürekli etrafınızda oluyolar özellikle murat beye çok teşekkür ediyoruz İsmail bey sevgi hanım dj alp çok ilgililer teşekkürler. kesinlikle tavsiye ederim kefaluka ekibine çok teşekkür ederiz keyifli bir tatil için kesinlikle kefalukayı tercih edebilirsiniz

Teşekkürler Olcay Ç

Değerli Konuğumuz 396olcat_,