Adem A

Çalışanlar harika

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Tem 2024
Animasyonda ismail bey ve sevgi hanım ve murat pool barda sarışın düzceli genelde 4 12 çalışan beyfendi ilgi alaka ve güler yüzü için çok teşekkür ederim ayrıca agora disco da barmen olarak çalışan M.Ali bey ilgisi alakası ve özellikle kendi spescial ürünü harikaydı
Yanıtlanma zamanı: 23 Tem 2024
Değerli Konuğumuz ademaM7119CF,
Otelimizi tercihiniz ve değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamış olmaktan ve hizmet kalitemizin beklentilerinizi karşılamış olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 1.1 km mesafede
Açık havuz
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 0.7 km mesafede
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 0.6 km mesafede
Kefaluka Resort Bodrum noktasına 4.9 km mesafede
Akyarlar bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (3.488)
3.489 sonuç
2.436
2.436
31-36/3.489 yorum
17 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu otele gelmeyi planlayan kişilere tek tavsiyem, saç kremi, şampuan, vücut sabunu vb. gelirken getirmeleri olacak. 3 gün boyunca odalarda sabit olan sabunluk, şampuanliklar 2 kez resepsiyonu aramamız, 2 kez müşteri ilişkilerine iletmemiz (yetkili ismi Gülnur) bir kez de oda servisinden rica etmemize rağmen dolduramadilar. 3 gün boyunca suyla duş almak zorunda kaldık. Tabi odamızı da saat 5 e doğru teslim etmelerini saymıyorum bile. Bize arayacaklarini soylemelerine rağmen, aramamalari üzerine resepsiyona tekrar gidince teslim alabildik odayi ancak. Gitmesem geceyi bulurdu belli teslim etmeleri...

Oda ipucu: Kendi Saç ve vücut ürünlerinizi mutlaka getirin. Ayrıca kendileri odayi geç teslim etmekte,ancak saat 11 den önce teslim almak istemekteler
Teşekkürler Sgozer
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2024

Değerli Konuğumuz Sgozer,
Değerli zamanınızı ayırarak yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Misafirlerimize her zaman en üst seviyede hizmet sunmak ve onların konforlu bir tatil geçirmelerini sağlayıp güzel anılarla uğurlamak önceliğimiz olmuştur
Odanızdaki eksikliklerden dolayı yaşamış olduğunuz sıkıntılar nedeniyle sizlerden özür dileriz.
Müşteri ilişkileri inanılmaz umursamaz şeklindeki yorumunuza üzülerek katılmadığımızı nazik bir şekilde belirtmek isteriz. Zira otelde görev alan tüm ekip arkadaşlarımız alanlarında yetkin kişilerdir.
Misafirlerimizin geri bildirimleri ve istekleri o an itibariyle elektronik ortamdan direkt olarak yetkili departmana aktarıldığı için bahsi geçen ekip arkadaşımız işinin bir parçası olması ve eksikliklerinizi kayıt altına alma yükümlülüğü olması nedeniyle bilgisayar başında bulunmakta.Ekip arkadaşımız hakkında yazılan olumlu yorumları tüm online kanallarda okuyabilirsiniz.
Kalite standartlarımızı arttırmak ve misafirlerimize daha iyi bir hizmet sunmak için sizlerden aldığımız geri dönüşleri ilgili departman yöneticilerine iletmiş bulunmaktayız. Tatilinizin başında memnuniyetinizi sağlayamamış olmaktan ötürü derin üzüntülerimizi dile getirmek isteriz. 2009 yılından bu yana her sezonda sunduğumuz özenli hizmetin karşılığı olarak misafirlerimizin bizlere layık gördüğü %90 global misafir memnuniyet puanımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam etmekte olup,taahhüt ettiğimiz tüm hizmetlerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirdik ve getirmeye ediyoruz.

16 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kefaluka otel aileler için tercih edilebilecek en güzel otel , çalışanlar cok sıcak kanlı , otele girdiğim andan itibaren cok sıcak karsıladılar. Yemekler cok güzel,alkoller marka . Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz , özellikler spor ekibinde murat ve ismail sevgi kardeslerim işlerinde cok iyi ve güler yüzlüler , kızım cok eglendi . Bütün calısanlara tesekkür ederim.

Teşekkürler Umut K
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Temmuz 2024

Değerli Konuğumuz Q1516ULumutk,

13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kefaluka Resort’ta rüya gibi bir tatil geçirdik. Denizi çok temiz. Havuzlar çok büyük ve temizdi. Şezlong sıkıntısı yaşamadık hiç. Yemekler çok lezzetli. Akşam eğlencelerine bayıldık. Çocuk kulübü harikaydı. Yaren hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Animasyonlar çok güzeldi. Tüm çalışanlar çok kibar ve çok ilgili. Spor ekibi çok tatlı ve hepsi çok güler yüzlü. 2025 yazında görüşmek üzere

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Serifee91
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Temmuz 2024

Değerli Konuğumuz Serifee91

13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek 2. Kez gelişimiz. Hem geçen yıl hem bu yıl kalite üst düzeyde. 2024 yılında yenilenen iskele ile deniz daha keyifli hale geldi. Animasyon ekibinden SEVGİ HANIM çok ilgili alakalı ve pozitif enerjisi ile tatilimize renk kattı. Kendisi ve ekibine çok teşekkür ederiz. Seneye tekrar görüşmek üzere.

Teşekkürler Birhan B
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kefaluka Resort Bodrum - Kefaluka Resort Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Temmuz 2024

Değerli Konuğumuz birhanb2017,

12 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum itibariyle çok güzel fakat karşılama yok,ana restoranda servis zayıf,yemekler yeterli ,,havuz ve deniz mükemmel,, animasyon çok zayıf sadece Sude hanım,,havuz barda Eyüp bey ve ana restoranda Adem bey çok ilgiliydi,,birebir isim yazıyorum çünkü istekle ve arzu ile çalışanlar bu arkadaşlar,,

Teşekkürler Umut K

Değerli Konuğumuz umutk601,
Otelimizi tercihiniz ve değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Kalite standartlarımızı arttırmak ve misafirlerimize daha iyi bir hizmet sunmak için sizlerden aldığımız geri dönüşleri ilgili departman yöneticilerine iletmiş bulunmaktayız. Sizleri ağırlamış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz ve tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.