Mehmet Ş

Aile oteli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Ara 2024
Bu otel tam anlamıyla bir aile oteli! Çocuklar için sunduğu aktiviteler, temiz ve konforlu odaları, güler yüzlü personeli ve huzurlu atmosferi ile harika bir deneyim yaşadık. Hem yetişkinler hem de çocuklar için düşünülmüş detaylar sayesinde keyifli ve rahat bir tatil geçirdik. Sessiz, güvenli ve samimi bir ortam arayan aileler için kesinlikle tavsiye ederim.
Yanıtlanma zamanı: 3 Ara 2024
Değerli Mehmet_W3735FT,
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz! TUI Blue Pascha Bay’deki deneyiminizi bu kadar güzel anlatmanız bizi çok mutlu etti. Aileler için sunduğumuz aktiviteler, odaların konforu, personelimizin güler yüzü ve otelimizin huzurlu atmosferi ile tatilinizin keyifli geçtiğini duymak bizi gerçekten sevindirdi. Sizin gibi tatilini rahat ve huzurlu bir ortamda geçirmek isteyen ailelere hitap etmek bizim için çok önemli. Otelimizdeki sessiz ve güvenli ortamı beğenmeniz de bizi çok mutlu etti. Yorumlarınız için tekrar teşekkür eder, sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız!
Saygılarımla,
TUI BLUE Pascha Bay noktasına 1.1 km mesafede
TUI BLUE Pascha Bay noktasına 2.9 km mesafede
TUI BLUE Pascha Bay noktasına 1.7 km mesafede
Konaklı bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/1.385 yorum
24 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

TUI BLUE Pascha Bay’de geçirdiğimiz tatil gerçekten unutulmazdı. Öncelikle otelin konumu harika; denize sıfır olması büyük bir avantaj. Sabah kahvaltısından sonra birkaç adımda tertemiz plaja ulaşabiliyorsunuz.

Otelin yemekleri inanılmaz lezzetli ve her öğünde bolca seçenek var. Özellikle yerel tatları denemek çok keyifliydi. Ayrıca otelin genel temizliği ve hijyen standartları çok yüksekti, bu da bizi çok memnun etti.

Çocuklar için sunulan aktiviteler oldukça kapsamlı. Bizimkiler çocuk kulübünü ve su kaydıraklarını çok sevdi. Bu sayede eşimle biz de biraz dinlenme fırsatı bulduk. Personelin güler yüzü ve ilgisi ise bizi gerçekten özel hissettirdi.

TUI BLUE Pascha Bay, hem aileler hem de çiftler için ideal bir otel. Tatil boyunca hiçbir eksik hissetmedik, kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyoruz!

Teşekkürler W9554mathias
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Mehmet Volkan özden - TUI BLUE Pascha Bay, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Kasım 2024

Sayın W9554PHmehmet_,
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! TUI BLUE Pascha Bay’de unutulmaz bir tatil geçirdiğinizi duymak bizi çok mutlu etti. Otelimizin konumu ve sunduğu olanaklar hakkındaki olumlu yorumlarınız, ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağı. Ayrıca, yemeklerimiz, temizlik ve hijyen konusundaki memnuniyetiniz bizi gururlandırdı. Çocuklarınızın aktivitelerden keyif alması ve sizlerin de dinlenme fırsatı bulmanız bizim için çok değerli.

Bizi tekrar tercih etmeyi düşündüğünüz için çok teşekkür eder, en yakın zamanda tekrar sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.

24 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Geçtiğimiz yaz TUI BLUE Pascha Bay’de konaklama fırsatımız oldu ve kesinlikle harika bir tatil geçirdik. İşte bizim deneyimimizden bazı detaylar:

Otelin odaları gerçekten çok modern ve temizdi. Hem ferah hem de her şey düşünülerek tasarlanmıştı. Ailecek rahatlıkla konakladık. Yemekler ise beklentimizin üzerindeydi. Açık büfe hem çok çeşitli hem de inanılmaz lezzetliydi; herkes kendi damak tadına uygun bir şeyler bulabiliyor.

Plaj otelin hemen yanında ve çok temiz. Çocuklar kumda oynarken biz de denizin tadını çıkardık. Çocuk kulübü ve su kaydırakları sayesinde çocuklar hiç sıkılmadı. Personelin güler yüzlülüğü ve ilgisi ise tatilimizi daha da güzelleştirdi.

Eğer hem dinlenmek hem de eğlenmek istiyorsanız, TUI BLUE Pascha Bay’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Şimdiden bir sonraki tatilimiz için plan yapmaya başladık.

Teşekkürler Ferit F

Sayın 645feritf,
Harika yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! TUI BLUE Pascha Bay’de geçirdiğiniz tatilin sizi ne kadar mutlu ettiğini duymak bizi çok sevindirdi. Otelimizin odalarından, yemeklerimize, plajdan çocuk aktivitelerine kadar her detayın beklentilerinizi karşılamış olması bizim için büyük bir memnuniyet kaynağı. Personelimizin güler yüzü ve ilgisinden de bahsettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz; misafirlerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmak için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Bir sonraki tatiliniz için de sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. Şimdiden tekrar bekliyoruz!

22 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel aileye uygun en güzel tarafı gece gürültü yapan insanlar yok. Havuzun ortasındaki dünyayı elde tutuyor gibi olan heykel çok güzeldi. Tatil süresince personel bize yardımcı oldu. Ödediğimiz fiyata değdi. Seneye tekrar gelmek için tur şirketiyle görüştüm.

Teşekkürler Olcay O
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Mehmet Volkan özden - TUI BLUE Pascha Bay, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Kasım 2024

Değerli 969olcayo,
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Aile dostu bir ortam sağlamak bizim için çok önemli ve yorumlarınız bu konuda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Havuzdaki heykel ve genel atmosferi beğenmeniz bizi gerçekten mutlu etti. Personelimizin size yardımcı olabilmesi de bizim için büyük bir keyifti. Ayrıca, tatilinizin size tam anlamıyla değer kattığını duymak bizi gururlandırıyor. Seneye tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız!

Sizi en yakın zamanda yeniden görmek dileğiyle.

19 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel, hem konfor hem de zarafet arayanlar için mükemmel bir adres. Detaylara verilen önem, güleryüzlü hizmet ve huzur dolu atmosfer, burayı bir otelden çok bir sığınak haline getiriyor. Tatilinizi unutulmaz kılacak bir deneyim sunuyor.

Teşekkürler Seaside39155703677
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Mehmet Volkan özden - TUI BLUE Pascha Bay, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Kasım 2024

Sayın Seaside39155703677,
Nazik ve içten yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizi memnun edebilmek ve beklentilerinizi karşılamak bizim için her zaman büyük bir mutluluk. Otelimizdeki konfor, zarafet ve huzur dolu atmosferin tatilinize değer kattığını duymak, bizim için en güzel ödül. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız ve her zaman en iyi deneyimi yaşatmak için hazır olacağız.

Tekrar görüşmek dileğiyle,

18 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelinizde konaklamak harika bir deneyimdi! Odalar çok temiz ve konforluydu. Personel son derece güler yüzlü ve yardımseverdi. Kahvaltı zengin ve lezzetliydi, ayrıca otelin sunduğu olanaklar gerçekten etkileyiciydi. Konum olarak da oldukça merkezi, her yere ulaşım çok kolaydı. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz. Herkese teşekkürler

Teşekkürler Emre E

Değerli C1567HRemree,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Otelimizde geçirdiğiniz tatilin sizin için harika bir deneyim olduğunu duymak bizleri son derece mutlu etti. Temizlik, konfor, hizmet ve kahvaltı gibi detaylara verdiğimiz özenin takdir edilmesi, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Ayrıca otelimizin merkezi konumunun ve sunduğumuz olanakların tatilinizi daha keyifli hale getirmesine sevindik. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Her zaman bekleriz!