mustafa t

Güzel bir tatil geçirdik teşekkür ederiz.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Tem 2023
Başta Resepsiyon Ferhat Mutfak Süleyman usta aşçı başı Şaban usta ve garson,barmen arkadaşlar ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz herşey dahil sisteminde müthiş bir hotel yemekler taze günlük çıkıyor denize yakın 70 metre havuz her gun temizleniyor odalar 2 gece kaldık haberimiz bile olmadan havlular değişmişti tekrardan tercih edeceğimiz ilk konaklı da hotelimiz club Tess hotel olacaktır.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Oda İpucu: Erken rezervasyon yapmanız sizin her zaman daha avantajlıdir.
Club Tess Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Club Tess Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Club Tess Hotel noktasına 4.0 km mesafede
Club Tess Hotel noktasına 2.3 km mesafede
Club Tess Hotel noktasına 5.0 km mesafede
Konaklı bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/126 yorum
27 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Tatil için gittiğim otele gitmeden önce şişiriyorlar ne odadaki telefon çalışıyor ne televizyon wifinin ücretli olduğu belkide tek oteldir aldığı parayı haketmiyorlar insanları kandirmaktan bişey yaptıkları yok yemekleri berbat tercih edilecek son otel bile değil

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 124sametb
29 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

2016 konaklama.Sırf insanları uyarmak için gelip yorum yaptım. Normalde gayet güzel kaliteli otellerde konaklardık fakat geçen senelerde maddi durumumuz diğer otelleri karşılayamayınca bu otele bir şans verelim dedik. Demez olaydık parayı çöpe atsak daha iyiydi ya da bir hayır kurumuna bağışlasak sevap kazanırdık. Bu otel hayallerin otesinde kötü. Yemekler herkesin yazdığı gibi berrrbat. Restorant leş gibi kokuyordu. Odalar desen kutucuk ayakta duracak yer yoktu. Yetmezmiş gibi ses yalıtımı yoktu. Sabah 5 e kadar uyumak imkansız gütültüden. Otellere single bay almak yetmezmiş gibi grup erkek alıyorlar. Deniz desen uzak ve inşaat taşlarıyla dolu. Doğru okudunuz İNŞAAT. Otelin elle tutulur hiçbir şeyi yok. Kendi nefsinizi kısıtlayıp dua etmek için gidilebilcek bir otel. Gelen çoğu kişi günü dolmadan çıktı. Zaten türk yok denecek gibiydi.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
1  Teşekkürler İpek Su T
4 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

31 temmuz-4 agusotos 2019 4 gece konaklama yaptik,otele gelmeden once yorumlari okumus inanmamistik fakat yorumlarin hepsi dogru otel felaket otesi hatta yorumlar az bile birakin 4 yildizi pansiyondan beter,bir yemek bu kadar berbat olamaz hersey igrenc hatta kahvalti bile kabus peynirler tuzdan yenmiyor zeytin feci cay her zaman bayat,hic bisey yiyemesek bile meyve yeriz dedik karpuz kavun isteseniz o kadar tatsiz tutsuz secemezsiniz,4 gece iki kisi konaklama 1900 lira odedim inanin geceligi 10 lira etmez

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Kohsamuithai
13 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Temmuz 2019 da kaldık otel çok kalitesiz hizmet çok kötü.Tamam uyugun fiyata kaldık ancak restaurant dışında yemek meyve tatlı selpak üzerinde yeniyor garson masaya gelip ya selpağin üzerine alın yada ben alıp götürücem diyor müşteri memnuniyeti yok şahit olduğum bir konuda bir masafire oda da böcek çıktığını ve asansörde 3 kez kaldık deyip şikayet ettiğin için üzerine yürüyüp tehdit Edip ailesinin yanında dövmeye kalktılar kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler Engin C
6 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çocukların elinde içkiler hic dikkat edilmiyor hasta olanlara bile veriyorlar içkiyi çocuklarda bile var çok saçma sarhoş oluyor çocuklar hic dikat edilmiyor berbat bi otel sakin gitmeyin tavsiye etmiyorum

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler Asdjsikskx