Nagihan K

Bera alanya

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Eki 2024
Bera Alanya’ya ilk gelişim değil eşim ile bal ayına geldik her şey çok güzel dört dörtlük odalar güzel temiz yemekler çeşitleri her şey harika havuz ve kaydıraklar çok eğlenceli biz tekrar geleceğiz seneye inşallah. Misafir ilişkileri ekibine teşekkür ederim telefonumu kaybettim hemen ilgilendiler Aya hanıma teşekkür ederim
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Oda İpucu: Bera Alanya’ya ilk gelişim değil eşim ile bal ayına geldik her şey çok güzel dört dörtlük odalar...
Yanıtlanma zamanı: 30 Eki 2024
Değerli misafirimiz;

Öncelikle zaman ayırıp değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hizmet kalitemizin beklentinizi karşılamasına ve keyifli bir tatil geçirmenize memnuniyet duyduk. Telefonunuzu kaybetmenizle ilgili yaşanan olumsuz duruma Aya Hanım ve Misafir İlişkileri ekibimizin hızlı ve çözüm odaklı davranışları takdire şayandır. En yakın zamanda yeniden görüşmek ve güzel tatil anılarınızın bir parçası olabilmemiz dileğiyle, güzel ve sağlıklı günler dileriz.

WhatsApp +90 242 510 05 00
Bera Hotel Alanya noktasına 1.9 km mesafede
Bera Hotel Alanya noktasına 0.4 km mesafede
Bera Hotel Alanya noktasına 3.0 km mesafede
Konaklı bölgesindeki diğer otellere bakın
1.299
1.299
1-6/1.677 yorum
29 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kesinlikle gelinmesi gereken ve adı gibi alternatifsiz bir otel.çalışanlar çok ilgili yemekler çok güzel ve çok temiz tam bir aile oteli.çocuklar için de ayrı ayrı çok güzel etkinlikler mevcut havuzlar çok temiz ve keyifli denizden bahsetmeye gerek bile yok zaten .👍

Teşekkürler Salih K
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Bera Alanya Hotel - Bera Hotel Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Ekim 2024

Değerli misafirimiz;

Öncelikle zaman ayırıp değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hizmet kalitemizin beklentinizi karşılamasına ve keyifli bir tatil geçirmenize memnuniyet duyduk. En yakın zamanda yeniden görüşmek ve güzel tatil anılarınızın bir parçası olabilmemiz dileğiyle, güzel ve sağlıklı günler dileriz.

WhatsApp +90 242 510 05 00

29 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bera ekibinden çok memnun kaldık. Temizlik yemek ve hizmetler iyiydi.Bütün hizmetler ve personel güzeldi.. personel tatlı dilli ve güler yüzlü idi.. tebrik ederim.Birkaç kez geldim yine gelmek isterim. Keşke plajı biraz daha geniş olsa idi.

Teşekkürler nadire b
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Bera Alanya Hotel - Bera Hotel Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ekim 2024

29 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok memnun kaldığımız bir tatil oldu mutfaktaki aşçı şefe ayrıca teşekkür ederim istekte bulunduğumuz kelle paça çorbasını hemen ertesi günü pişirdi temizlik çok iyiydi bayanlar havuzundaki persollerde çok ilgili idi bütün çalışanlar çok ilgilendi çoook teşekkür ederiz Bera ailesi

Teşekkürler Hatice T

19 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel personeline anlayışları guleryuzleri için teşekkür ederiz. Temizlik konusu bizler icin cok onemli ve gayet temizdi her yer. Misafir ilişkileri Büşra Hanımın da ilgisi için teşekkür ederiz gelmek isteyen olursa mutlaka tavsiye ederim :)

Teşekkürler Meryem Y
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Bera Alanya Hotel - Bera Hotel Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ekim 2024

19 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bera otele geldiğimiz günden son güne kadar bizimle ilgilenen bar şefi Ali beye çok teşekkür ederim ve bütün servis ekibine ayrıca teşekkür ederim Bera otel Alanya bölgesinde en iyi otel teşekkürler Bera ailesi seneye görüşmek dileğiyle

Teşekkürler Serkan E