özgür

Güzel ve fayda/fiyat dengesi yüksek tesis

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Tem 2024
2022 yılındaki güzel deneyimden sonra 2023 Eylül ayında da ailemle otelde konakladım.

Otel tatil köyü havasında. 3 katlı bloklardan oluşuyor. Annem babam yaşlı olduğu için resepsiyon görevlileri sağ olsunlar havuza ve restorana yakın zemin katta bir oda verdiler. Odanın genişliği ve tefrişatı iyi/yeterli.

Personel nazik. Sıkıntı yaşamadım.

Deniz taşlık ve hızla derinleşiyor. İskele bulunmakta. Rüzgar ve buna bağlı dalga olmadığı zaman deniz harika. Kemer denizi gibi.

2022 yılında otelde dikkatimizi çeken husus yemek kalitesiydi. Bu fiyat bareminde olan bir otel için yemekler baya iyi. 2023 yılında 2022 yılana göre daha da iyi olduğunu gözlemledim.

Otelde göze çarpan tek sıkıntı kara sinekler. Restoran ve şezlongların bulunduğu çimenlik alanda çok sayıda kara sinek vardı. Sadece rahatsızlık vermiyor aynı zamanda sağlam ısırıyorlar. Umarım otel yönetimi (ve etraftaki oteller) bu soruna bir çözüm üretirler.

Nasip olursa, 2024 Eylül ayında ailemle tekrar gideceğim.

Sonuç olarak, erken rezervasyon döneminde uygun fiyat politikalarını devam ettirmeleri kaydıyla rahatlıkla önerebileceğim bir tesis.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 28 Tem 2024
Değerli misafirimiz,
Bize ayırdığınız zaman ve değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Gypsophila ailesi olarak, unutulmaz bir tatil için sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.
Gypsophıla Holiday Village noktasına 1.4 km mesafede
  • Lol.travel
Gypsophıla Holiday Village noktasına 2.2 km mesafede
Gypsophıla Holiday Village noktasına 1.8 km mesafede
Gypsophıla Holiday Village noktasına 2.5 km mesafede
Okurcalar bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.000)
1.000 sonuç
5-10/1.000 yorum
8 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel bir fiyat performans oteli,biz memnun kaldık, beklentinizi doğru yönetirseniz kötü değil, ancak spa ve masaj yapan personel bayağı kötü, masaj hem pahalı hem de daha önce istanbul da çok daha uygun fiyata yaptırdıklarıma göre bile bayağı kötü, paranızı alıp sizi paketleyip göndermek niyetindeler, oldukça suratsız masaj yapan yapan personel bunu niyetini saklama gereği bile duymuyor, özellikle yazmak istedim, tatilin ortasında bizim canımızı sıktılar, sizinkini de sıkmasınlar🙏🙏

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler PINAR A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Müge Özyurt - Gypsophıla Holiday Village, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Temmuz 2024

Değerli misafirimiz,
Bize ayırdığınız zaman ve değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Unutulmaz bir tatil için sizleri tekrar aramızda görmek ve yaşadığınız sıkıntılardan dolayı üzüntülerimizi dile getirmek isteriz.

19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen sene 2 aile kaldığımız otele bu yıl 7 aile olarak katıldık ancak bazı cekincelerimiz varsi çünkü her şey çok pahalanmisti ve otelin fiyatı çok uygundu..inanın bırakın geçen seneki kaliteyi iki katına çıkarmışlar..kahvaltı muhteşem ,öğle yemekleri harika..akşam yemekleri inanılmaz..tüm müdür pozisyonundaki insanlar(genel müdürleri dahil) sahada en ufak bir sorununuzu çözmek için cirpiniyorlar..18 kisi den hiçbirimiz bir kusur bulamadik teşekkür ede ede ayrıldık..gelelim otel ile ilgili bilgilere kahvaltıda ortalama 20 çeşit peynir bulunmakta .sabah.,öğlen,akşam yaklaşık 10 dan fazla meyve çeşidi ve diğer barlarda da mevcut bulunmakta..tavsiyem bir Türk gecesine muhakkak denk getirin..inanamayacaksınız gorduklerinize..rakı Yeni rakı..bira..Efes..votka..nemirnof..viski Grant marka..ama kokteyller harika..oda temizliği mükemmel..otel sanki bir botanik bahçe gibi..gözünüz gönlünüz açılacak..iskelesi güzel ama kıyıdan girmek isteyenler için deniz biraz taşlık ancak otel onu da düşünmüş bazı bölümlere denize kadar halı koymuslardi..havuzlar yeterl buyuklukte ve kaydıraklar da çok keyifliydi..otelin en güzel yanı yemek bitti kalmadı diye bir sorun yok sürekli yenisi geliyor..her şey için çok çok teşekkür ederiz..seneye görüşmek dileğiyle...

Oda ipucu: Otopark mevcut..binalar 3 katlı ancak asansör goremedik
Konaklama tarihi: Haziran 2024
1  Teşekkürler Cem C
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Müge Özyurt - Gypsophıla Holiday Village, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Haziran 2024

Değerli misafirimiz,
Bize ayırdığınız zaman ve değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Gypsophila ailesi olarak sizlerin kalite ve hizmetimizden memnun kalmanız bizleri mutlu ettiğini belirtir, unutulmaz bir tatil için sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.

15 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

10-13 Nisan 2024 tarihlerinde otelde 3 aile olarak Nevşehir Kapadokya dan misafir olarak geldik. Rezervasyon iş ve işlemlerimizi tamamlayan Acenta yetkilisi Tümay hanıma ve ekibine, Oteliniz Giriş güvenlik olmak üzere Resepsiyon çalışanlarına, Teknik Servis Personellerine, Kat Görevlileri olan ablalara, Animasyon ve etkinlik personellerine, Tüm bar çalışanlarına, Gözlemeci ablalara, Garsonlardan alan temizlik görevlilerine özellikle ama özellikle Otel Mutfak ekibi adına Şefimiz Ahmet beye sonsuz teşekkürler ederiz. Nasip olursa 2024 Kurban bayramına olmaz ise bir sonraki tatil planlarımıza dahil ettik. Gönül rahatlığı ile kalınabilecek bir aile oteli. Herşey Ultra güzel, temiz ve hijyenik.

Oda ipucu: Biz kendi deneyimlerimiz paylaştık. Gönül Rahatlığı ile kalınabilecek bir otel.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Murat A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Müge Özyurt - Gypsophıla Holiday Village, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Nisan 2024

26 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle güzel yanlarindan başlayayim peyzaji,temizliği güzel böcek sinek yok
Eksi yanlari ya giriş kat yada en üst katta oda bulunuyor hele bizim gibi iki oda tuttuysaniz biri anyada diğeri konyada olabiliyor engelli yaşli insanlara gidiş gelişler sıkıntili oluyor yokuş veya merdiven cikmak zorlayabilir eşim 2.gün yediği soslu baliktan dolayi 2gün gida zehirlenmesi yasadi kendine gelemedi tatilimizi zor gecirdik
Onun disinda havuz yanindaki snack barin oraya tente gerileceğine ahşap bir çatili bir alan yapilabilir Alanya sicağinda orada oturmak bir felaket
Ayrica yerli çalişanlar(sahil ve servis elemanlari )bir garip çoğu bir sey soruyorsunuz görmezden,duymazdan geliyor

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler izmir1975
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Müge Özyurt - Gypsophıla Holiday Village, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Mart 2024

Değerli misafirimiz,
Bize ayırdığınız zaman ve değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Unutulmaz bir tatil için sizleri tekrar aramızda görmek ve yaşadığınız ufak sıkıntılardan dolayı üzüntülerimizi dile getirmek isteriz.

29 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Deniz mükemmel,odalar mükemmel, hizmet mükemmel, alakart tan çok keyif aldım,iyi bir tatil için herşey var.Ayrica 29 Ekim2023 Cumhuriyet bayramımız için çok iyi program yapılmış,her yıl ekim de burdayım

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler Ozgen O
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Müge Özyurt - Gypsophıla Holiday Village, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Kasım 2023