Merhabalar,
5 gecelik tatil yaptık.
Oda;
Odalar istediğimiz günlerde güzelce temizleniyor ve çarşaflar değişiyor, her gün mini bar ücretsiz olarak söylenmeden doluyor.
Hizmet;
Yemeklerde çeşit çok ve her biri ayrı lezzetli ayrıca el yapımı MAKARNA TAVSİYE makarna yapan adını hatırlamadığım hanımefendiye tekrar teşekkürler,
Tatlılarda keza çeşit çok ve bu kadar çok tatlının bu kadar lezzetli yapılması çok şaşırtıcı oldu SOĞUK BAKLAVA TAVSİYE.
Yemeklerde içecek servisi gayet hızlı hemen ilgileniyor orada çalışan arkadaşlar.
Bar da çalışanlar arkadaşlar ilgili sırayla sipariş alıyorlar ama BAR ŞEFİ ABDULLAH kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Acı, tatlı ve eşki her türlü kokteyili hazırladı bizlere gittiğinizide onu bulun gerisini ona bırakın :).
Spa ve saunada her yerde görmek isteyeceğiniz güler yüzlü TUNCAY kardeşime teşekkür ederiz her konuda yardımcı oldu bizlere.
Her akşam ayrı bir etkinlik vardı bazıları güzel bazıları kötüydü ama otele bağlamıyorum bunu sonuçta dışarıdan gelen dans ve gösteri ekipleri.
Konum;
Bölge olarak Alanya ya yakın olması dalga konuusunda bizi biraz düşündürmüştü ancak çok dalgalı değildi denizi sadece birkaç adım sonra derinleşiyor.
Konumla çok rahat bulduk oteli.
Gerçekten çok keyfli bir tatildi herhangi bir sorun ve aksilik yaşamadık enerjimizin düşük olduğu günlerde bile bir şekilde keyfimizi yerine getiren şeylerle karşılaştık.
Düşünmeden gidin.