Aleyna D

Harika bir tatil ugur kardeşimizle

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Eki 2024
Baştan sona kusursuz harika zaman geçirdik. Yemekleri ilgi ve alakaları çalışanların tavırları herşey mükemmeldi. Özellikle restoran bölümünden Uğur bey ve Erkan beyin ilgisini belirtmeden geçemeyeceğim. Harika bir hafta geçirdik bundan sonra tatil için tek adresimiz olacak.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Genel Müdür Kirman Hotels - Arycanda Kirman Premium, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 7 Eki 2024
Değerli Misafirimiz;
Kirman Arycanda'ya göstermiş olduğunuz nazik ilgi ve yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Size keyifli bir konaklama deneyimi yaşatmış olabilmek bizleri çok mutlu etti. En yakın zamanda tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle.
Arycanda Kirman Premium noktasına 0.4 km mesafede
Arycanda Kirman Premium noktasına 1.5 km mesafede
Arycanda Kirman Premium noktasına 2.5 km mesafede
Arycanda Kirman Premium noktasına 0.1 km mesafede
Arycanda Kirman Premium noktasına 0.3 km mesafede
Arycanda Kirman Premium noktasına 0.4 km mesafede
Okurcalar bölgesindeki diğer otellere bakın
2.133
2.133
23-28/2.488 yorum
7 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele girer girmez çok iyi karşılandık her şey mükemmeldi restaurant bölümüden uğur,erkan çok ilgilendiler. Ala carte bölümü yemekleri mükemmeldi. Havuzu hizmetleri çok güzeldi beach bar’da çalışan Mehmet ve latif çok ilgilendiler otel 5 yıldızlı olarak görünsede olduğundan daha fazla kaliteli yemekleri içecekleri hizmeti.

Teşekkürler sefa K
Genel Müdür Kirman Hotels - Arycanda Kirman Premium, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ekim 2024

1 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her şey çok güzel geçti . Otel mükemmel. Aile oteli için çok uygun bir otel . Çocuk ve yetişkin kaydırakları , şezlonglar her kese yeterli . Personel çok güler yüzlü ve yardım sever . Yemekler çeşit çeşit ve lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim!!!

Konaklama tarihi: Ekim 2024
1  Teşekkürler FATİH RÜŞTÜ S
Genel Müdür Kirman Hotels - Arycanda Kirman Premium, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ekim 2024

29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelden çok memnun kaldık personeller güler yuzlu ilgili alakalı yemekler aşırı lezzetliydi özellikle asistanınız Emre beye ve ikbal hanıma çok teşekkür ederiz bizimle çok güzel ilgilendiler seneye tekrardan gelmeyi düşünüyoruz..

1  Teşekkürler Zeynep U
Genel Müdür Kirman Hotels - Arycanda Kirman Premium, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Eylül 2024

23 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir deneyim oldu. Otel muhteşem. Her kes güler yüzlü ve yardımsever. Yemekler çeşit ve lezzetli. Havuzlar büyük, temiz. İçecekler çok güzel . Odalar temiz, manzara güzel . Kesinlikle tavsiye ederim . Ailecek tekrardan gelmeyi düşünüyoruz.

1  Teşekkürler hasan_M9145FU
Genel Müdür Kirman Hotels - Arycanda Kirman Premium, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Eylül 2024

23 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu zamana kadar yaptığımız en iyi tatildi. Hizmet güler yüz kalite animasyon temizlik açısından 10 numara. Garson Fatma hanımdan da bahsetmeden geçemicem her defasında güler yüzlü sohbetiyle içeçeklerimizi hemen getirdi.mutlu ve huzurlu tatil geçirmek istiyorsanız kesinlikle şans verin

1  Teşekkürler vildan a