Yağmur K

Kaliteli güzel bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Yemek tadı ve çeşitleri çok güzel oda temizliği güzeldi tam bir aile oteli küçük çocuğu olanlar için ideal bir otel denize sıfır temiz bir yer aquaparklı -eğlenceli -aktiviteli -discolu bir otel çalışanları gülen yüzlü temiz pişman olmayacağınız bir otel
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Oda İpucu: Havuzda yer bulmak için kahvaltı saatinden önce yer tutmanız gerekiyor (8 gibi )
Meridia Beach Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Meridia Beach Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Meridia Beach Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Meridia Beach Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Meridia Beach Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Okurcalar bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/917 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Herşey harika tavsiye ederim çalışanlar ilgili ve güler yüzlü.. yemekler çok güzel odalar temiz ve tertipli..ulaşım kolay ve otopark hizmeti olması güzel havuzu temiz bakımlı plajı denize sıfır konumu harika.kesinlikle aile ile gidilebilecek bir otel

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Sinan A
4 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Deniz güzel ama çakıl otel çok kalabalık havuz kalabalık temizlik sorunu var havuz etrafı ve ortak alanlar temiz degıldı bir de havuz kenarı çok sulu sureklı kayıp düşenleri gördüm aqua park guzeldı çocuklar ve bız çok eğlendik, yemekler idare eder sürekli balık çıktı oda olarak guzel manzaralı oda teşekkürler, animatörler yabancı ilgi hiç yoktu yabancı çalışan havuzda kızımdan şişme flamingoyu alıp yabancı turiste vermesi canımızı sıktı, otel çalışanlar sıcak gelmedi bize ,

Teşekkürler Mustafa Y
13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

yemekler güzel. aile için uygun bir otel. animasyon güzel iyi çalışıyor. aile ile gelinebilecek bir otel. havuz aktiviteleri eğlenceli. ancak arkadaşlarınızla gelecekseniz tercih etmemenizi tavsiye ederim. denize yakınlığı çok avantajlı.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Mustafa K
11 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteli genel olarak beğendik. Konumu denizi çok güzel havuzları kaydırakları çok güzel çocuklarımızda çocuklarımız çok eğlendi. Yiyecek ve içecekleri yeterince çeşitli tek bişey söylemeden edemicem animasyon ekibi harika hiç bir dakika bile sıkılmadık teşekkürler Meridia otel

Teşekkürler İsmail B
24 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele ailecek geldik ve suan hala Kalmaya devam ederken yaziyorum her sey cok Iyi aktivteler partiler animasyon ekibi ozellikle isinde Cok Iyi sikilacak pek Zaman kalmiyor Sahile sifir olmasi da ayri bir avantaj herkese tavsiye ederimm

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Mutopia H