Tesis kafa dinlemek için güzel bir yerde. Eski binalarda ses yalıtımı iyi değil. Toplu yaşama kurallarını bilmeyen bir aile ile aynı zamanda tatil yapıyorsanız sesten rahatsız olabilirsiniz. Yönetim gerekli önlemleri alarak rahatsız eden aile için gereğini yaptı. Anlayışlı aile danışmanları Sinem ve Batuhan a ve müdürleri Betül ve Sultan hanımlara teşekkür ediyorum. Rahat etmemiz için ellerinden geleni yaptılar. Corona nedeniyle ortak alanlar açık değildi. Tesiste yeni bir havuz yapım aşamasında, bu havuzda termal bölüm, Aqua bölümü ve çocuk havuzu bölümleri bulunmakta. Tesis içinde mangal yapılacak alanlar hazırlanıyor. Tesis sahibinin kendi dizaynıyla oluşturulan odalar tercihimdir. İyi kalite malzemeler kullanılmış ve dizayn edilmiş. Göl yakın balık tutma habisi olanlar bu hobisini yerine getirebilirler. Termal suyu selenyum ağırlıklı oldukça sıcak ve yararlı bir termal su. Suyun sıcaklığı çıkış yerlerinde 95 derecelerde, odalarda bulunan küçük havuzlu hamamlarda su sıcaklığı yine 60lı derecelerde . havuz doldurulduğunda beklenmeden içine girilemeyecek derecede sıcak. Vücudun bağşıkılkı sistemini artıran bir selenyum içeriyor. Benim beklentilerim için uygun bir tesis. Tavsiye olunur. RCI terchim olarak tesise gittim. Memnun kaldım. Tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Aile danışmanları ile ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Yönetim misafirlerle oldukça ilgili, sorunları çözmede başarılılar. Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark