Bushra H

Müşterisini hasta kedi beslediği için kovan işletme

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 1 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
31 Temmuz Salı günü kahvaltıda saat 11:30’da ortalıkta kimse yokken, ağaç dibinde kör ve hasta yavru bir kediye peçete üstünde yemek yedirdiğimiz için otel sahibi tarafından inanılmaz bir şekilde azarlandık ve otelden kovulduk. “Kediyi çok sevdiyseniz koyun çuvala onu da alın gidin” diyerek bizi kovan ve “siz bu otelde görevli misiniz?” sorumuza evet cevabı verdikten sonra “isminiz nedir sizin beyefendi?” diye sorduğumuzda (otel çalışanıysa şikayetçi oluruz dedik) “ben buranın sahibiyim” diye bağıran bu kişi yüzünden tatilimiz zehir oldu. Kimseye ama kimseye kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Bu olayın tek iyi yanı da en azından kediyi oradan kurtarmış ve tedavisini başlatmış olmamız.
Assos Zeytin Han Hotel noktasına 0.3 km mesafede
      ₺954
      ₺980
    Assos Zeytin Han Hotel noktasına 11.0 km mesafede
    Assos Zeytin Han Hotel noktasına 11.1 km mesafede
    Balabanlı bölgesindeki diğer otellere bakın
    9-14/22 yorum
    30 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bugün çıkış yaptığım otelden genel olarak memnun kaldım.otelin mimarisi,peyzajı çok iyi ve düzenli.denizi çok temiz,şezlong ve güneşlenme yerleri kullanışlıydı.çalışanları ilgili ve güleryüzlü.assos bölgesi için gidilebilecek en iyi butik otellerden birisi.assos bölgesinin geneli yemek yeme açısından çok pahalı,bu otel ve bulunduğu köy içinde geçerliydi.kahvaltısı serpme ama çeşitli.doyurucu.manzara olarak harika bir manzarası var.midilli adasının ışıkları,deniz harikaydı.otelin halledilmesi gereken tek sorunu yalıtım sanırım.odalar çok fazla ses geçiriyor.güzel bir tatildi.gidilesi,görülesi.

5  Teşekkürler fulya t
    1 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harukulade sessiz huzur kalite emeği geçenleri tebrik ederim kahvaltı muhteşem çalışanlar son derece saygılı ve seviyeli butik otel yakın yer sakin bir kasaba karşısı midilli adası köy hayatı ve deniz orman içiçe

1  Teşekkürler korayciner
    17 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel genel anlamda kusursuz. Otelin mimarisi ve peyzaji, odalarin temizligi, plaji, denizi ve sakinligi harika. Kafa dinlemek icin tercih edilebilir. Ancak bu konseptte bir otel icin cok fazla kucuk yasta cocuk ve gurultu vardi. Otel calisanlari genel olarak iyi ancak tecrubesizdi. Otelin kendisini mukemmel bulmamiza ragmen isletmesini cok kotu bulduk. Genel olarak otel yonetimi cok ilgisizdi.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
    8  Teşekkürler emre7777
    14 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Turkiye de bakir denebilecek yerler arsinda olan Assos'ta sakin romantik doga ile ic ice bir yer ariyorsaniz doğru yerdesiniz. Otele ulasim konusunda yollar çok kötü umarım en kısa zamanda yapılır. Otelin dezavantaji ise ses yalıtımı yok. Nisan ayında geldiğimiz için tam olarak iskele ve hamaklar kurulmamış. Güzel bir cim bahçesi var. Çocuklu ailelere tavsiye edilir. Fiyat ve performans olarak pişman olmayacaksiniz.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
    3  Teşekkürler totur35
    8 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

8 aylık oglumuzla ilk tatilimizdi bu yüzden bebek dostu bir yer olsun istedim güzel karsilandik herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı sezonun tam anlamıyla açılmış olmamasından kaynaklı yiyecek çeşitliliğinde eksik vardı menüde de yöresel lezzetler tatmak istedim ama malesef yoktu yolllllll inanılmaz zorladı bizi ve otelde ki sinekler heryerdelerdi.Kaldigimiz odanın manzarası çok güzeldi tavsiye ederim.Birde benim kedi fobim var heryer kedi mevsim nedeniyle kapali yerde yemek yediğimiz için kedi yoktu.
    Not: eczane ve hastane yakında bulunmuyor seçerken aklınızda bulunsun.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
    3  Teşekkürler 322tu_eb