Tba K

Basit sıradan vasat

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 18 Ağu 2019mobil cihaz aracılığıyla
İlk defa geldiğimiz Akbük’te sıralı halde bulunan birçok şezlong kiralama işletmelerinin içinden maalesef gelip Villa Akbük oteli seçtiğimizi
saygısız bir çalışan sayesinde anladık.
Bir çalışana ücreti sorduk iki şezlong 50 tl dedi ücreti ödedik
3 dk geçmeden ticari ahlaktan yoksun bi şahıs
gelip utanmadan yalan söyleyip dışarıdan kimseye verilmediğini sadece otel müşterilerine verildiğini söyledi
Parayı uzatıp bizden ücreti alan Özbek çalışanın Türkçe bilmediğini söyleyerek yalanına onu da dahil etti
Kalktık iyi ki de kalmışız dedirten yan taraftaki tahta beach e girdik
Çalışanları saygılı ve ilgili yemekleri güzel ortamı güzel
İşini ahlaklı yapan herkes çok kazansın 🙋🏻‍♀️
Villa Akbuk noktasına 20.9 km mesafede
Villa Akbuk noktasına 19.2 km mesafede
Geçici olarak kapalı
Villa Akbuk noktasına 21.7 km mesafede
Villa Akbuk noktasına 21.0 km mesafede
Kultak bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/51 yorum
6 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Günübirlik ailece gittiğim Villa Akbük’te kahvaltı isteme gafletinde bulundum. Hem miktar hem çeşit hem de lezzet açısından 1 yıldızı bile haketmiyor ama sistem en düşük 1 yıldız vermemi istiyor. Hijyen ise içler acısı. Hiç abartısız bardakları peçete ile silince siyah renk çıkıyor. Bu rezil kahvaltıya da kişi başı 40 tl istediler. Tek güzel yanı deniziydi. Onu da mevlam yaratmış zaten. Onlara kalsa deniz de berbat olur. Tam bir rezalet. Asla ne gidin ne de tavsiye edin.

Teşekkürler zfrgcl
4 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Heryerde 300 tl olan gecelik konaklama için bize 600 tl ödettiler.kimden ne koparırsak mantığıyla SUNA HNM paragöz bir yaklasım sergiledi.bunuda açıkça ifade etti.kahvaltıda peynir tereyağ iki kere değiştirdik.zaten eski akbükle alakası kalmamış.rezalet.zehir zıkkım olsun.zaten baska yorumlarda belirtmişler, mahkemelik olmuşlar.tez zamanda kapatırlar inşallah

Teşekkürler Damla D
26 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İnstagram resimleri ve onceki ziyaretlerimiz sebebiyle bir ay once tam odemesini yapip 5 gun icin ayirttigimiz otele geldigimizde tam bir rezaletle karsilastik. Otel, kirasi odenmedigi icin mal sahini tarafindan, hukuki yollarla kapatilmis. Para iademizi yapmadilar, garip bir yer gosterip’ kalin iste burada’ dediler. Pis, igrenc, rezil, korkunc... sakin ve sakin, yer ayirtmaya, para yollamaya kalkmayin, artik oyle bir otel yok... web sitesi- instagram - ya da eski hali lutfen kriteriniz olmasin.. son hali, ekleyebildigim kadar resimlerle budur!

Teşekkürler 163banuk
13 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Zaten akyakada yaşayan bir aile olarak her yaz buraya gelirdik şezlong yemek duş wc hizmetlerinden yararlandığımız bi yer. Bu yış gittiğimizde girer girmez vale aracımızı daha emanet etmeden şezlongları kullancak mısınız sadece masada mı oturcaksınız diye kaba bir dille bizi karşıladı. Şezlongların çifti 70 tl olduğunu duyunca masada oturmaya karar verdik. Fiyatlar fahiş artmış hadi ona okey ama çalışanlar (garsonların ne dediği bile anlaşılmıyor üstü başı kir içinde) çok kaba, geçen seneki çalışanlar gayet güler yüzlüydü.. çıkışta mekanın otoparkından aracımızı alırken kaba vale başımızda dikildi eşyalarımızı yerleştirmeye çalışırken vale ücretimiz var araçların güvenliğini sağlıyorum dedi. Zaten bahşiş vereceğiz de bu emrivaki nedir?? Ertesi gün 20 kişilik bir ekiple gelecektik hasan bey sağolsun yardımcı olacağını söyledi ama bu hizmetten sonra da vazgeçtik. Yazık işletmecisine bir sürü kira ödeyip ayakta tutunmaya çalışan bu mekan kalitesiz çalışanlar yüzünden iş yapamıyor.

1  Teşekkürler Denedimgordum
9 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Lütfen gidin ...rahat edin keyif sürün, mükemmel denizin tadını çıkarın,çok güzel şezlonglarda yatın.Nefis küçük şirin pırıl pırıl bir otelde kalın rahatlayın.Kapatın telefonu (harika fotolar çekin) kesinlikle tavsiye olunur.Hasan bey ve ekibine çok teşekkürler

Teşekkürler y kemal a