Her hafta sonu kisa sureli de olsa tatil yapip konaklayan ve sitenin yorumlarini dikkate alan bi cift olarak villa akbukle ilgili yorumlara cok sasirdigimiz icin kendi fikrimizi yazma geregi duyduk. Oncelikle koy, deniz zaten ege bolgesindeki en huzurlu ve en kendini koruyabilmis yerlerden birisi. Yemekleri, servis hizi, lezzeti ve guleryuzlu calisanlari kesinlikle sorunsuz ve mukemmeldi. Konaklamaya gelince , gunu birlik geldigimiz halde odalari ve ortami gorunce kalmaya karar verecek kadar guzeldi. Odalar prefabrik konseptinde olmasina ve dipdibe olmasina ragmen gece kesinlikle gurultu vs duymadik. Olsa dahi kapilar zaten bitisik bu kadarinin normal olabilecegini dusunuyoruz. 5 nolu oda bize boyle bi rahatsizlik yasatmadi. Tabi ki yine de tercih. Banyo her ihtiyaci karsilayan yeni ve şık tasarimliydi. Klimasi, konsepti, mini dolabina kadar herseyin en iyisiydi. Rahatsiz oldugumuz tek sey sivrisineklerdi :) onun icinde gerekli raid aparatlarini koymuslardi ve o konuda da sknti yasamadik. Barinda gecirdigimiz vakit boyunca tum calisanlari gayet guleryuzlu, aile sicakliginda yaklasimlariyla da bizi ayrica memnun ettiler. Tum isletmeye tesekkur ediyoruz. Ozellikle hasan bey'e ilgi ve alakasindan dolayi tesekkur ederiz.
Kolayliklar gelsin.