2017 Ağustos'unda, bir Cumartesi günü eşimle konakladık. Bir daha uğramayız, hiçbir arkadaşıma önermem, gidecek olan dostumu da engellerim..
Önceki bazı yorumlarda misafirperver davranışlardan, kapıda karşılamalardan vs bahsedilmiş.. maalesef bunları biz görmedik.. bunları geçtim, paramızla o tesiste kaldığımızın farkında olsalardı en azından..
Check-in saati 14 demişlerdi alışılagelmiş şekilde. 14 gibi vardık, 1 saate yakın bekletildik. Problem etmedik önce. Biz kendimizi hatırlatınca "biz sizi unuttuk" tadında bir cevap aldık. Zoraki bir de özür dilediler sonrasında eksik olmasınlar..
Tesis çalışanlarının kendi aralarındaki konuşma şekilleri ilginç. Misafirlerin önünde rahatlıkla tartışabiliyorlar, sesler yükseliyor ama kavga çıkmıyor neyse ki.. Güneş almayan kafe bölümünde güneş gözlüğüyle geziyorlar. Sizi görüyorlar mı belli değil.. gerçi, zar zor temas kurup sipariş verseniz bile unutuyorlar, hatırlatıyoruz tekrar. Tüm bunlar, kafede sadece 2 masa varken yaşanıyor üstelik..
Kaldığımız odanın fiziksel şartları genel olarak iyiydi, eşyalar da yeniceydi. Ancak odada birkaç örümcek ağı olduğunu, ayak havlusunun sararmış olduğunu, banyo giderinin kapalı olduğunu, yeni gözüken klimanın ara ara yüksek sesle kendisini hatırlattığını da belirtmek lazım.
****
Odayla ilgili asıl sıkıntı gece ortaya çıktı.. 7 numarada kaldık. Geniş aileler için tasarlanmış, içindeki bir kapıyla yan odaya geçilen, aslında 2 odalı bir suitmiş. Bizim böyle bir isteğimiz olmadığı gibi bu detay da paylaşılmadı. İçerdeki kapıyı gördük aslında ancak önemsememiştik. Gece 11 gibi yan odadaki misafirler gelince rezillik büyüdü. Yan taraftaki komşuların tüm muhabbetlerine ortak olduk istemeden. Konuşmayı geçin, ayak seslerine kadar duyuyorsunuz. Azıcık dikkat kesilirseniz, komşunuzun aldığı nefesi bile duyarsınız. (Maalesef abartmıyorum) Dinlenmek için gidilen tatil için bulunmaz bir gece fırsatı!
2-3 saatlik berbat bir uyku sonrası 8:40gibi kahvaltıya indik. Ortada hiçbir personel yoktu. Sahil tarafına bakan bir çalışana kahvaltı ne zaman başlıyor diye sorduğumuzda ilgisiz bir tavırla "başladı" cevabını aldık. Bomboş kafe bölümünde 4 kişilik bir masaya oturacakken yine azar yedik aynı kişiden. 2 kişi olduğumuz için sadece 2 kişiliklere oturacakmışız, diğer müşterilere yer kalacakmış. Doğru bir uygulama aslında ama keşke bizim de müşteri olduğumuzu hatırlasaydı. Bize gösterilen yere oturduk. Zoraki bizle muhatap olan çalışan da yüksek sesle diğer arkadaşlarını uyandırdı. 10dk sonra kahvaltıyı da verdiler sağolsunlar..
Tüm bu negatif değerlendirmenin sonunda, denizin enfes olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Denizi çok çok güzel ancak tesis de bir o kadar başarısız. Bundan sonraki ziyaretimiz, sadece yüzmek için günübirlik olabilir.. Bu tesisin herhangi bir servisini (otopark, şezlong vs) kullanmamak kaydıyla...