Mustafa Y
Tekirdağ İli, Türkiye

Güler park

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 Şub 2019mobil cihaz aracılığıyla
İlk izlenimim çöm güzel bir resepsiyon karşılaması ve konum olarak güzel bir yer olması oldu.
Odası temiz ve kısa süreli konaklama olarak kullanılabilecek bir otel .
Dışarıda bulunan bistrlsüde bir yerlere gitmeden çay kahve ve içki ihtiyacınızı karşılayabilecek durumdadır
Konaklama tarihi: Şubat 2019
        Güler Park Hotel noktasına 0.8 km mesafede
        • Lol.travel
        Güler Park Hotel noktasına 0.9 km mesafede
        Güler Park Hotel noktasına 1.2 km mesafede
        Görükle bölgesindeki diğer otellere bakın
        10-15/33 yorum
        28 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

her yer tertemiz odalar gayet güzel recepcion sıkıntılı yeterli bilgi vermiyorlar spa hizmeti var hamam sauna duşları gayet temiz iyi bir hamam keyfi yaptık gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim memnun kalırsınız

Konaklama tarihi: Aralık 2018
        Teşekkürler Kağan Ç
        12 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Fiyatına göre oldukça iyi bir otel. Odalar temiz ve yeni. Kahvaltısı çeşitli ve lezzetli. Buluduğu bölge merkeze çok yakın ve akşamları oldukça hareketli. Çok memnun kaldık ileride mutlaka gene geleceğiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
        Teşekkürler Izzet T
        12 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel temiz ve kalitesine göre oldukça uygun fiyatlı. Koridor sesi fazla geliyor ama bu önemsiz bir detay biz çok beğendik. Otelin konumundan otomobiliniz varsa heryere ulaşım kolay toplu taşıma tercih edecekler ya da sürekli merkeze gidecekler için biraz zaman kaybettirebilir.

Oda ipucu: Sigara içenler için ayrı bir kat var. lobide bahçede içerim diyorsanız sigaralı oda almayın hafif bir koku var çok rahatsız edici değil.
        Konaklama tarihi: Ocak 2018
        Teşekkürler Muhammet Ö
        1 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bursa Görüklede dört yıldızlı bir otel.Personeli yardımsever ve güleryüzlü.Otelin hamam ve saunası güzel.Otel çok temiz ve bakımlı.Sadece sabah kahvaltısı mevcut.Kahvaltı çeşitleri kaliteli ve bol.Bursa 'da hemen hemen çoğu otelde sadece sabah kahvaltısı oluyor zaten.Biraz yürüme mesafesinde bolca restaurant ve kafe mevcut ve fiyatları çok ekonomik.Oda da sigara kokusu olabilir.Sormak lazım sigara içilmeyen oda var mı diye .Şehir merkezine 20 km kadar mesafede dolmuş ve üniversiteden metro ulaşımı mevcut.Memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
        2  Teşekkürler 910nihalb
        29 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel İzmir İstanbul tarafından girişte Carrefour AVM ve merkeze 15 20 dakika uzaklıkta. 27 Ocak 2018'de bir gece konakladık. Çok temiz ve fiyat performans bakımından harika bir otel. Kahvaltısı gayet güzeldi. Çok memnun ayrıldık herkese teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Odalar sigaralı ve sigarasız diye katlara ayrılmış belirtmenizde fayda var.
        Konaklama tarihi: Ocak 2018
        Teşekkürler Muhammet Ö