Izzet T

Tam fiyat performans oteli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Ağu 2018
Fiyatına göre oldukça iyi bir otel. Odalar temiz ve yeni. Kahvaltısı çeşitli ve lezzetli. Buluduğu bölge merkeze çok yakın ve akşamları oldukça hareketli. Çok memnun kaldık ileride mutlaka gene geleceğiz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Görükle Oruç Hotel SPA
Güler Park Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Hotel Exterior
Güler Park Hotel noktasına 0.0 km mesafede
Görükle bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/33 yorum
12 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel temiz ve kalitesine göre oldukça uygun fiyatlı. Koridor sesi fazla geliyor ama bu önemsiz bir detay biz çok beğendik. Otelin konumundan otomobiliniz varsa heryere ulaşım kolay toplu taşıma tercih edecekler ya da sürekli merkeze gidecekler için biraz zaman kaybettirebilir.

Oda ipucu: Sigara içenler için ayrı bir kat var. lobide bahçede içerim diyorsanız sigaralı oda almayın hafif bir koku var çok rahatsız edici değil.
Konaklama tarihi: Ocak 2018
Teşekkürler Muhammet Ö
1 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bursa Görüklede dört yıldızlı bir otel.Personeli yardımsever ve güleryüzlü.Otelin hamam ve saunası güzel.Otel çok temiz ve bakımlı.Sadece sabah kahvaltısı mevcut.Kahvaltı çeşitleri kaliteli ve bol.Bursa 'da hemen hemen çoğu otelde sadece sabah kahvaltısı oluyor zaten.Biraz yürüme mesafesinde bolca restaurant ve kafe mevcut ve fiyatları çok ekonomik.Oda da sigara kokusu olabilir.Sormak lazım sigara içilmeyen oda var mı diye .Şehir merkezine 20 km kadar mesafede dolmuş ve üniversiteden metro ulaşımı mevcut.Memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
2  Teşekkürler 910nihalb
29 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel İzmir İstanbul tarafından girişte Carrefour AVM ve merkeze 15 20 dakika uzaklıkta. 27 Ocak 2018'de bir gece konakladık. Çok temiz ve fiyat performans bakımından harika bir otel. Kahvaltısı gayet güzeldi. Çok memnun ayrıldık herkese teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Odalar sigaralı ve sigarasız diye katlara ayrılmış belirtmenizde fayda var.
Konaklama tarihi: Ocak 2018
Teşekkürler Muhammet Ö
3 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

03.10.2017 tarihinde konakladim. Yemeksepeti.com dan pizza sipariş ettim. Daha önce kaldığım otellerde ya çocuk tek başına gelir teslim eder yada bir otel görevlisi kendisine eşlik ederdi. Burada noldu biliyomusunuz? Pizzacinin otele girisine izin verilmedi. Esofmanlarla 4 kat aşağı inip lobide teslim aldım. Görevlilere ne sorsanız bize verilen talimat bu deyip gecisitiriyorlar. 2 gün kalacaktım, parasını peşin ödemiştim. İptal edip ertesi gün otelden ayrıldım. Pizzaci ya bunu yapan bi eşimiz dostumuz gelse polis çağırır sanırım. Hiç memnun kalmadım.

Konaklama tarihi: Ekim 2017
Teşekkürler Murat E
15 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yol üstünde geçerken geceliği 200₺ ye 2 kişi oda kahvaltı 1 gece konakladık. Otel iş için ideal bir otel, kahvaltısı standart
Otelin önünde Yol üstünde araba parkı mevcut
Yol üstünde geçerken veya iş için kulanabilirsiniz
Oda küçük ama sessizdi

Konaklama tarihi: Eylül 2017