Saday Ufuk
Ankara, Türkiye

Zayıf

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 22 Eki 2021
Oteli Pandemiden Önce Denemiştim İş Seyahatimde Beklentim Yüksekti Kahvaltı Oda kalitesi Düşüktü Ama Maalesef Tekrar Denemek İstedim Ağustos Ayında Ama Değişen Birşey Yok Ortalama Bir Otel Zaten Çok Merkezi Bir Otel Değil Trabzon Şehir Merkezine Uzak
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Tilya Resort Hotel noktasına 16.7 km mesafede
Tilya Resort Hotel noktasına 16.5 km mesafede
Tilya Resort Hotel noktasına 9.1 km mesafede
Tilya Resort Hotel noktasına 16.4 km mesafede
Darıca bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/38 yorum
9 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

tur gezisi kapsamında 1 gece konakladım otel gerçekten temizlik yemek kahvaltı odalar bakımından çoğu otelin üzerinde böyle haksız eleştirileri nasıl yaparlar anlamıyorum biraz insaf diyorum iyi günler...

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler ozayyalniz
31 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kahvaltı güzeldi. Odamız havlular çarşaf temizdi. Resepsyon ilgili. Yalnız havuz cafede çalışanlar çok saygısız. Oturduk 20dk gelmediler. Esim cagirip menu isteyince sari uzun saclı garson resmen menuyu üzerimize fırlattı böyle terbiyesizlik olamaz. Hic yakısmıyor isletmeye acilen o personelle gerekli görüsmenin yapılması lazım. Ayrıca üst katımızla sanirım 3cocuklu Arap bir aile vardı odamiz gürültülüydü otel zaten Arap istilasi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Dilek Y
18 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel yolun hemen kenarında.Özellikle çocuklu aile için çok ideal çünkü aquapark var.Tabiki bolca arap var.Ama temiz,düzgün bir yer.Çocuklu aile için çok uygun.Fiyat/fayda dengesi makul.Havalimanı 20 dak süre.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler SERHAT A
17 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda temizliği iyi değil halıların çoğu yeri bej renginden kahverengine dönmüş kahvaltı vasat adamına göre muamele yapıyorlar ilk defa kaldık bu otelde garsondan kuymak istedim kuymak yok yapmıyoruz dedi tamam dedim kahvaltı bitimi bir müşteriye kuymak servis ederken gördüm garsona sordum hani yoktu diye yeni başladık vs laf cambazlığı yaptı kahvaltı 7 de başlıyor ben 8:30 da gittim kahvaltıya yalana ne gerek var yakışmıyor böyle işletmelere tavsiye etmiyorum ilk defa konakladım pişman oldum

Konaklama tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler sayarbulent
13 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin denize karşı olan konumu harika. Sırf bu yüzden Tilya Otel tercih edilebilir. Oda konforu normal, çok yüksek beklentiniz olmasın metrekare olarak. Yatakları konforluydu fakat tek kişilik yataklara göre biraz ufak. Kahvaltısı biraz yetersiz gibi geldi 4 yıldızlı bir otele göre. Ocak ayinda sezon kapanmasi dolayisiyla acik bufe degil kisiye gore tabakta getiriyolar. Yaz aylarinda konakladigimda ise acik bufe kahvaltisi mevcut fakat yine beklentiyi ve cesit sayisini yuksek tutmayin. Hizmet kalitesi ve güleryüzü gayet iyi.

Konaklama tarihi: Ocak 2019
Teşekkürler _gamzeylmaz