Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mutfak ve hijyen konusunda koca bir 0 yemek yediğimiz masaların örtülerini değiştirmek yerine elleriyle ittiriyorlar. Sabah kah. Yapabilmeniz için uyumadan gelmeniz gerekiyor ki bitmeden yetişin herşeylere bir bahaneleri var çünkü kısaca bitince yenisi yok.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otele yıllardır geliyoruz çok memnun kaldık herşey gayet güzel animatör arkadaşlar çok ilgili hatta ilgisinden dolayı Hamza beye teşekkürler gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Esra B adlı kullanıcıdan Amelia Beach Resort Hotel & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Esra B
Arkadaşımla bayram tatili için geldik, Hamza Bey ve Songül Hanım sayesinde harika bir tatil geçirdik, eğlence ekibine teşekkürler. Çalışan ekip çok güler yüzlü, eğlenceli. Herkese tavsiye ederim, tatilde vakit geçirmek için iyi bir otel.
Ali D adlı kullanıcıdan Amelia Beach Resort Hotel & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ali D
Amelia beach de 4 gece 5 gün konakladık yemekler güzeldi havuzu çok güzeldi fazla havuz olması çok çok iyiydi eğlenceleri v s gayet güzel bir tatil geçirdik. Mini barımız hergun dolduruldu odalar hergun temizlendi özellikle Mini club da bulunan kader hanıma çok teşekkür ederiz kizimizla çok ilgilendi. Kızımız tatil boyunca mini club ve kader hanımın yanına gitmek istedi çok mutlu olduk bu durumdan tek yaşadığımız sıkıntı otopark oldu eşim araçla dışarı çıktı geri geldiğinde yer yok deyip otelin içine almadılar halbuki yeni çıkmıştı yerde vardı onun dışında tekrar tercih edeceğim oteller listesinde çok eğlendik.tesekkurler tüm Amelia beach personellerine 😍💜
Aycan T adlı kullanıcıdan Amelia Beach Resort Hotel & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Aycan T
Berbat bir otel. Çalışanlar yetersiz, olanlarda saygısız , bişi söylemeye gelmiyor üzerinize yürümeye kalkıyorlar. Yiyecek ve içecek kalitesi berbat. Ve temizlik diye bişi yok, odalar düzgün bir şekilde temizlenmiyor, restorantlar oldukça pis. Rezalet. Gidip zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın.
ASLI Ş adlı kullanıcıdan Amelia Beach Resort Hotel & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler ASLI Ş
Otele geldik muhteşem bir karsılama güler yüzlü personeler eşliğinde odamıza geçtik hizmetle animasn ekibi güler yüzlü ve işinde gayet iyiydi muhteşem plaj ve havuzla berâber yemeklei on numara hizmetten ötürü teşekkür ederiz 😁🙂🥰😀
Mustafa A adlı kullanıcıdan Amelia Beach Resort Hotel & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mustafa A