Musa Ö

İş maksatlı olarak kalınacak iyi bir otel.

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 4 Haz 2024
İş maksatlı olarak kalınabilecek güzel bir otel. 2020 ve 2021 yıllarında kaldım. Restoranı ve kahvaltısı fena değil. Odalar geniş ve rahat. Kafe kısmı şık. Sesiz bir bölgede olmasına rağmen şehir merkezine 10 dakika civarı yürüme mesafesinde. Otoparkı var.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023

Since 2023
Lamec Hotel Business noktasına 0.7 km mesafede
Lamec Hotel Business noktasına 6.1 km mesafede
Lamec Hotel Business noktasına 3.7 km mesafede
вид с балкона на город и так называемое "море", где оно?
    Lamec Hotel Business noktasına 3.0 km mesafede
    Lamec Hotel Business noktasına 41.6 km mesafede
    Gebze bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/26 yorum
    17 Mart 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Düğünümüzü yaptığımız inanılmaz yer. Zaten işletme sahibi abinin samimiyeti ve yoğun ilgisinden anlıyorsunuz doğru tercih olduğunu. Düğün günümüzden önce bir kaç kez toplantı yaparak tüm detayları hassas bi şekilde hazırladılar. Ben fotoğraflardan siyah konsept seçmiştim uzaktan seçimde tedirgindim ama oldukça başarılıydı hiç pişman olmadım. Balayı odası düğün günü hizmetinize veriliyor. Hatta biz olayı biraz yanlış anlayıp 1gece öncesinden şehir dışından gelmiştik ve balayı odamız var diyip yerleştik odaya. 1gece öncesi konsepte dahil olmamasına rağmen bizden ücret almadılar. Çalışanlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Canlı müzik seçeneğinde biz kanun ud falan seçmiştik resital gibi harikaydı. Yani sonuç olarak hem düğünüm çok güzel olsun hem ben hiç yorulmayım hem de bütçemizi sarsmayayım derseniz çok doğru bir tercih.

Oda ipucu: Açık büfe kahvaltı gayet keyifliydi mutlaka deneyin, rezervasyonu da erkenden yaparsanız çok daha iyi olur
    Konaklama tarihi: Ocak 2023
    Teşekkürler tugcecagir
    26 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

günübirlik iş ziyaretleri için kalınabilecek bir otel. Temiz ve bakımlı ama ailecek güzel zaman geçirelim, manzra da olsun ferah da olsun derseniz çok tavsiye etmem. Merkezde ve etrafı kapalı bir otel.

Konaklama tarihi: Ekim 2022
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler zekidas
    17 Nisan 2021 tarihinde yorum yapıldı

Temizlik 10
    Hizmet 10
    Kahvaltı 10
    Restaurant 10
    güvenli seyahat etmek için , ''covid 19'' salgını nedeniyle alınan önlemler , samimi ve kaliteli hizmet için teşekkürler LAMEC yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ...

Konaklama tarihi: Nisan 2021
    Teşekkürler YKPSK
    21 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Odalar son derece temiz, ferah ve konforlu. Çalışanlar son derece ilgili ve samimi.Kafesi ve restoranı güzel ve rahat. Sabah kahvaltısı zengin. Yemekleri lezzetli,mutfakta mahir eller olduğu belli. Genel olarak fiyatları uygun.İçki servisi ve müzik ,eğlence yok. Yani dinlenmek veya çalışmak için ideal bir ortam. odalar geniş ve kullanılan malzeme yüksek Avrupa standartlarında. İş için tercih ettiğim bu otele ailemle de gelip kalıyorum.Kesinlikle beklentisi rahatlık , huzur ve güzel yemek olanlara tavsiye ederim. Şehir içinde ancak merkeze yürüme mesafesi 10 dakika kadar.

Oda ipucu: sigarasız odalar tercihiniz olsun. genel olarak bütün odalar sessiz sayılır.
    Konaklama tarihi: Ocak 2020
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler Kamasel
    6 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş seyahatlerimde devamlı kullandığım ve çalıştığım şirketin anlaşmalı olduğu bir oteldir, mahalle arasında olduğuna bakmayın ,temiz nezih konforlu bir yerdir , Çalışanları da bi o kadar kibar ve ilgilidir, kalitesini bozmaması dileğiyle birde küçük bir rica , yatakların tekstil aksamlarına ( yastık , yastık kılıfı, yatak çarşafı,yorgan ) bi el atarlarsa sevinirim ... lakin kullanılan çarşaf ve kılıflar kaygan bir kumaş türünden olduğundan insanı çok rahatsız ediyor , daha yumuşak bir tekstil malzeme kullanılabilir ...

Konaklama tarihi: Ocak 2019
    Teşekkürler gkmn
    Satış Müdürü lamechotel - Lamec Hotel Business, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Şubat 2019

Değerli misafirimiz,

Öncelikle konaklamalarınızda otelimizi tercih ettiğiniz için ve değerli vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederiz.Odalarımızdaki tekstil malzemeleri ile alakalı önerinizi gerekli departmanlara iletmiş bulunmaktayız,bu anlamda tavsiyeleriniz bizler için çok değerlidir.Misafirlerimizin memnuniyeti için elimizden geleni yapacağımızı belirtir,işlerinizde başarılar dileriz.