“Adres ve fotoğraftaki mekan”

Yörem Restaurant
3 / 10. sıradaki Restoranlar - Kızıltepe
Mutfaklar: Akdeniz
Yorum Zamanı: 26 Ekim 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Adres ve fotoğraftaki mekan farklı . Kızıltepe de genel olarak değerlendirince en iyi yemek yapan demeyelim de mekan olarak en şık yer diyebiliriz . Servis ve lezzet konusunda sorun yok gayet güzel fakat İskender böyle olmaz bilin 🖐fiyatlarda restorasyon sonrasında abes bir artış oldu. Her şeye rağmen güzel teşekkürler

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
2  Teşekkürler elfoooo

4-8/10 yorum

Yorum Zamanı: 10 Nisan 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Servis muhteşem, lahmacun ve içli köfte yedik lezzeti harikaydı. Garson Nurettin güleryüzlü, samimiydi bizi misafir gibi ağırladı. Yemeğin yanında tatlı, salata, humus ve mezeler ikram olarak geldi.

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
Teşekkürler Hilal Z
Yorum Zamanı: 21 Mart 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Tavsiye uzerine gittik.iyiki tercih etmisiz. Doneri mercimek corbasi, adana kebabi cok iyiydi. Ikramlari guzeldi irmik helvasi ve ayran asi cok guzeldi.

Ziyaret tarihi: Mart 2019
Teşekkürler rukiyekabil
Yorum Zamanı: 6 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Yemek güzel di
et lezzetli
hizmet kötü fiyat orta
Yinede buralarda bulacağınız en iyi mekanlardan birisidir

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler Umut G
Yorum Zamanı: 22 Haziran 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Dışarıdan albenisi yüksek gorunuyor fakat kalabalik oldugunda fark edilmek zor oluyor. Lezzetli olmasina ragmen vasat bir Adana kebap geldi. Bir Adana kebapa gore meze hemen hemen yok gibi. Ayran corbasi da tadimlik. İskenderin eti guzel fakat tereyagi yoktu. Lahmacunu begendigimizi soyleyemeyecegim.

Ziyaret tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler mustafab680

Yörem Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Mardin, Mardin İli
Kızıltepe, Mardin İli

Kızıltepe, Mardin İli

Yörem Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!