“Yemek alkol”

Zest Bistro Çorlu
43 / 231. sıradaki Restoranlar - Çorlu
Tanım: Zengin menümüz ve benzersiz atmosferimizle, 2019 yılından bu yana kaliteden ödün vermeden misafirlerimize kusursuz bir hizmet sunuyor. Lezzetli dünya mutfağı yemeklerimiz ve Gusto Barımız ile bölgedeki restoranlar arasından sıyrılıyoruz. Gösterdiğimiz özen ve kaliteli hizmetle iş yemeklerinin de vazgeçilmez adresiyiz. Bir Çorlu klasiği olan Zest Bistro, sevenlerini Çorlu’da ağırlamaya devam ediyor. Mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan ve lezzet müdavimliği yaratan tatlarımız, Türkiye’nin yöresel yemeklerini modern yorumlarla hazırlarken, dünya mutfağından seçkin lezzetleri de misafirlerimize sunuyoruz.
Yorum Zamanı: 18 Haziran 2024

Çok güzel,çok nezih bir mekan mutlaka gidilmesi gerekiyor .Çalışanları çok güleryüzlü .Servisler çok hızlı bir şekilde masanıza ulaşıyor

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Begüm K
Acente / Danışman Çağrı Cilara - Zest Bistro Çorlu, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Temmuz 2024

Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Sizlerin olumlu geri bildirimleri bize ilham veriyor.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.

2-5/5 yorum

Yorum Zamanı: 12 Ocak 2024

Çorlu'daki en sevdiğimiz ve kendimizi rahat hissettiğimiz mekanlardan biri; zaten toplasan bir elin parmağını geçmez... Servis güzel, mutfak güzel... E canlı müzik oluyor ara ara; gerçi repertuarın güzelliği kişiden kişiye değişir ama -biz çok sevemiyoruz-, bunun için de puan kırmaya değmez. Ayrıca IG hesaplarını güzel kullanıyorlar.

Ziyaret tarihi: Aralık 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler gorkemonly
Acente / Danışman Çağrı Cilara - Zest Bistro Çorlu, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Mart 2024

Böyle harika bir yorum için çok teşekkür ederiz. Mümkün olan en iyi ortamda en iyi yemeği sunmak için gerçekten çok çalışıyoruz. Son ziyaretinizde bunu görmekten mutluyuz. Görüşmek üzere.

Yorum Zamanı: 21 Ağustos 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
Pazarlama Çağrı Cilara - Zest Bistro Çorlu, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Aralık 2024

Yorum Zamanı: 11 Şubat 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Ziyaret tarihi: Şubat 2023
Acente / Danışman Çağrı Cilara - Zest Bistro Çorlu, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Mart 2023

Zest Bistro Çorlu işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Çorlu, Tekirdağ İli

Zest Bistro Çorlu - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!