“On numara beş yıldız”

Kervan Urfa Sofrası
2 / 13. sıradaki Restoranlar - Yalvaç
Yorum Zamanı: 14 Ekim 2019

Antalya dan Ankara ya giderken küçük çocugumun acıkması sebebiyle gittik. Gitmeden önce netten de ufak bi araştırma yaptım ama gidince içim daha da rahat etti. Restoran ın sahibi çok güzel ilgilendi, Biz pide aldık ve gayet başarılı idi. Küçük Bi ilçede ve 7de her yerin kapalı oldugu vakitte açık bulmak ve memnun kalmak en büyük şansımızdı galiba

Ziyaret tarihi: Ekim 2019
1  Teşekkürler Aysesoyturk

1-5/11 yorum

Yorum Zamanı: 17 Ekim 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Kızımın mecburi doktorluk hizmeti sebebiyle geldiğimiz Yalvaçta kaliteli yemek yediğimiz güzel bir restorandır.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
1  Teşekkürler sevincerdgn
Yorum Zamanı: 17 Ekim 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler çok kaliteli ve lezzetliydi. Personel çok güleryüzlü ve misafirperverdi. Herşeyden cok memnun kaldık. Tavuk suyu çorba, lahmacun, içli köfte ve ali nazik kebabı cok güzeldi. Tatlıları da güzeldi. Urfa usulü irmik helvası cok lezzetliydi. Ailecek yemek yenilecebilecek kaliteli bir restorandır.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
1  Teşekkürler erdogandeniiz
Yorum Zamanı: 28 Ağustos 2018

tüm yemeklerinin gayet güzel olduğu lezzetli ve çalışanlarının çok başarılı olduğu Yalvaç Urfa sofrasını hala ziyaret etmediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
    • Yemek
Teşekkürler sibelsevimli
Yorum Zamanı: 14 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Pide lahmacun Adana kebap deneme fırsatım oldu. Hepside lezzetli ve başarılıydı. Temiz güzel orta halli bir lokanta. Fiyatlar makul. Hizmet güzel.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler shikarikichi

Kervan Urfa Sofrası işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Yalvaç, Isparta İli
Isparta, Isparta İli

Kervan Urfa Sofrası - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Kervan Urfa Sofrası aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar