“Yalvaç'ta en iyi restaurant”

Nazlı Kebap & Pide Salonu
1 / 13. sıradaki Restoranlar - Yalvaç
Yorum Zamanı: 4 Aralık 2019

Yalvaç'ın en iyi restaurantı.Yabancı turistlerin de uğrak yeri.Geleneksel hoşafını mutlaka deneyin.Sulu yemek de var ızgara da var.

Ziyaret tarihi: Aralık 2019
2  Teşekkürler cagataytigli
  • Diğer diller

2-6/23 yorum

Yorum Zamanı: 16 Kasım 2019

Yalvac'in tam kalbinde , çınaraltı meydanının yanıbaşında olunca pahalı sandım.Hic de değilmiş.2 kişi kuyu kebabı , mercimek çorbası ve şalgam eşliğinde leziz bir yemek yedik 79TL tuttu.Ben et kokunca yiyemiyorum ; fakat enfesti.Tavsiye ederim.Ayrica anahaber bültenini Fox TV'den izliyorlardı(kalp).Tavsiye ;)

2  Teşekkürler edantalya
Yorum Zamanı: 6 Kasım 2019

1 sene içinde 3 kere kuyu kebabı yemek için istanbuldan bu mekan için geldim.İstanbuldan bütün arkadaşlarımı kuyu kebabı yemek için buraya getiriyorum.Muhteşem bir lezzet...

1  Teşekkürler furkankaplan
Yorum Zamanı: 6 Kasım 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Sirf kuyu kebabi yemek icin istanbuldan buraya gelinir arkadaslar gecerseniz muhakkak yiyinKuzu yemeyen ben 2 porsiyon yedim

1  Teşekkürler 220engins
Yorum Zamanı: 27 Ağustos 2019

Yalvaç festival kapsamında, sanat çalıştayi süresinde bulunduk yemekleri, kebapları, yayık ayranı et yemekleri inanılmaz lezzetli ayrıca porsiyonlarıda büyük.En önemlisi servisi mükemmel çalışanlar güler yüzlü ve çözüm odaklı.Tüm ekip olarak çok memnun kaldık.böyle bir yorum yapmamak Nazlı Kebap'a haksızlık olurdu.
Servisin kusursuz ve hızlı olması için mekan sahibinin kendisi de bizzat garsonlar gibi çaiışıyordu ..Teşekkurler Yılmaz bey

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
    • Yemek
1  Teşekkürler Mumine K

Nazlı Kebap & Pide Salonu işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Yalvaç, Isparta İli

Nazlı Kebap & Pide Salonu - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!