Sagalassos Arkeolojik Buluntular
Bugün açık: 09:00 - 20:00
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Caligula yaptırmış birazını…

Çeşmesinden gerçekten su akan bir sunağı bulunan eski bir roma şehri . Gitmeden roma tarihine... tümünü oku

Yorum Zamanı: 4 hafta önce
eylem E
mobil cihaz aracılığıyla
Mutlaka ziyeret edin.

Çok fazla antik kent gezdim Akdeniz- Ege bölgelerinde. Ama burası beni en çok etkileyenlerden... tümünü oku

13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı
Ömür U
Antalya, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
442 yorumun hepsini okuyun

4-9/442 yorum
13 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Keyifle gezilecek bir antik kent, çeşme çok etkileyici. Dağların arasından döne döne gittiğiniz maceralı bir yolu var. Sonuna kesinlikle değer.

Deneyim tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Ayşe M
2 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sagalassos kesinlikle hak ettigi degeri bulamamis bana göre bolgede en iyi korunmus olan ve en guzel antik kent. antik kente ulasim aracinizla gayet kolay yollari cok duzgun. kente giris parali muze kartinizla girebilirsiniz zaten cok da bir ucreti yok. tum antik bulgular korunmus durumda. kent meydanindaki cesmeden hala su akmakta orada cok guzel resimler cekinebilirsiniz.

Deneyim tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Navigator63104248037
19 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Burdur veya isparta’dan Antalya’ya giderken mutlaka uğranılması ve saatler geçirilmesi gereken muhteşem bir kent• ana yollardan uzakta ve de dağ başında olması nedeniyle çok güzel korunmuş bir antik kent. Yolu çok güzel olmamakla birlikte mutlaka görülmesi gereken yerlerden.

Deneyim tarihi: Haziran 2023
2  Teşekkürler saltunay
19 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bir haftalığına ormancılık konusunda eğitim vermek üzere Isparta'ya gelmiştik. Burdur Bucak'ta konakladık. Eğitim programının son günü Isparta ve Burdur'daki tarihi ve turistik yerleri gezdirdiler. Onlardan biri de Sagalassos Antik kenti idi. Eski çağları görmek anlamında güzel bir gezi oldu. herkese tavsiye ederim....

Deneyim tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler rcortu57
8 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ağlasun'da bulunan antik kentin, görülmesi gereken yerlerden biri olduğunu düşünüyorum. Otopark mevcut fakat otoparkın, turizmin yoğun olduğu dönemlerde ihtiyacı karşılayabileceğini düşünmüyorum. Müze kart geçerlidir. Antik kente girdiğinizde ziyaretçiler için farklı rotaların oluşturulmuş olduğunu göreceksiniz. Giriste bulunan bilgilendirme levhalarını dikkate alarak rotanızı belirleyebilirsiniz. Antik kent oldukça büyük ve engebeli bir araziye sahip bu yüzden gezi için ayırdığınız süreyi biraz uzun tutmanızı öneririm.

Deneyim tarihi: Ağustos 2022
1  Teşekkürler gizemozturk1