Murat A

İksir Otel ile Doğayı ve Kastamonu’yu keşfedin

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Kas 2024
Çok keyifli ve huzur dolu bir ortamda etkinliklere katılarak stresten uzak doğa ile iç içe bir hafta sonu geçirdik.Yemekler çalışanlar ortam hepsi çok güzeldi. Tekrar gelmek ve Kastamonunun güzelliklerini İksir Otel ile deneyimlemek isterim.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Oda İpucu: Dört mevsim güzel tadını çıkarın work shoplara katılarak deneyimlerinizi arttırabilir Lokasyon...
İksir Resort Town noktasına 26.7 km mesafede
  • Destinia.com
İksir Resort Town noktasına 27.0 km mesafede
İksir Resort Town noktasına 29.6 km mesafede
    İksir Resort Town noktasına 72.3 km mesafede
    Kastamonu bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/245 yorum
    30 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Keyifli huzurlu bir otel. İki kere konaklama yapmayı tercih ettiğim ve ailemle birlikte tekrar gelmeyi planladığım bir otel Lokasyon olarak da güzel. Horma kanyonu, valla kanyonu, Çatak kanyonu, Ilıca şelalesi, Kastamonu merkez gezmek için yakın yerler.

Konaklama tarihi: Ekim 2024
    Teşekkürler Kader Ç
    8 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konak kısmında konakladık, gerçekten çok güzel bir deneyim, otel huzur dolu ve tertemiz, yapılacak pek çok etkinlik var , restoranda akşam yemeği lezzetleri çok başarılıydı. Kendi çiftlik ürünlerinden alışveriş de yapabiliyorsunuz. Kahvaltı daha çeşitli olabilirdi.

Teşekkürler 265mineb
    5 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çocuklarımızın spor kampı vesilesiyle konakladık. Otel tertemiz, otantik ve doğayla iç içe... Çok ilgili çalışanlara sahip butik bir otel diyebilirim. Özellikle otel müdürü Seçil Hanım'a ilgili yaklaşımı ve güler yüzü için çok teşekkür ediyorum. Orda öğrendiğim kadarıyla birçok aktiviteye de ev sahipliği yapıyor otel mantar toplama şenliği, binicilik organizasyonları gibi...Otelin tek sıkıntısı kahvaltısı çok güzel olmasına rağmen her gün aynı şeylerin çıkıyor olması kahvaltıyı çeşitlendirebilirler diye düşünüyorum ama yemekleri çok lezzetliydi. Tekrar gelip kalmak isteyeceğim bir yer..İksir Otel Ailesine teşekkür ediyorum bu güzel deneyimi bize yaşattıkları için.

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler Travel524642
    17 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yeşilin tüm tonlarını görebileceğiniz mükemmel manzaralara sahip, Odalar temiz yemekler güzel, en önemlisde çalışanların güler yüzlü hizmetlerinden çok memnun kaldık. Doğa severlerin keyifli zaman geçirecekleri doğru adres....

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler Emrah T
    Müşteri Hizmetleri / Ön Büro İksir Resort Town Daday - İksir Resort Town, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Ağustos 2024

Merhaba Emrah Bey güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! İksir Resort Town’da keyifli bir konaklama geçirdiğinizi duymak bizi çok mutlu etti. Doğamızın, temiz odalarımızın ve lezzetli yemeklerimizin yanı sıra, en önemlisi ekibimizin güler yüzlü hizmetinden memnun kalmanız bizim için büyük bir onur.

Sizi ve doğa sever tüm misafirlerimizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Yeşilin tüm tonlarını yeniden keşfetmeniz için sabırsızlanıyoruz.

17 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

İşyeri ile birlikte bir çalıştay için gittik. Çok sıcak bir işletme. Her türlü sorununuza hemen çözüm üretiyorlar. Bakir bir doğada sakin bir tatil geçirmek ve dinlenmek isteyenler için doğru bir alternatif olacaktır. Yemekleri de güzeldi özellikle kahvaltısı ve yanı sıra öğle ve akşam sunulan yöresel yemekler çok güzeldi

Teşekkürler 843mineg

Merhaba Mine Hanım değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Çalıştay için bizi tercih ettiğiniz ve keyifli bir deneyim yaşadığınızı duymak bizleri çok mutlu etti. Misafirlerimizin her türlü ihtiyacına hızlıca çözüm sunmak ve onlara en iyi şekilde hizmet vermek bizim önceliğimizdir.

Doğamızın sakinliği, lezzetli yemeklerimiz ve özellikle yöresel lezzetlerimizin beğenilmesi bizleri gururlandırdı. Sizi ve ekibinizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. İksir Resort Town’da yeniden buluşmak dileğiyle!