Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Çok memnun kaldık . Gerek odası gerek kahvaltısı çok sevdik .Personeller güler yüzlü çok teşekkür ederiz. Tekrar tercih edebileceğimiz bir yer.Asiri ilgililer ve her zaman sorularınıza büyük samimiyetle cevap veriyorlar her şey için teşekkür ederiz
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Değer
Yer
Hizmet
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Konak odaları otantik nostaljik eşyalar, perdeler ve gayet temiz, personel güleryüzlü, konum olarak merkezi müzelere yürüme mesafesinde, aile konaklamasına uygun sıcacık bir otel çok memnun kaldık herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Kasım 2021
haticegocer adlı kullanıcıdan Toprakçılar Konağı hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler haticegocer
Konak çok güzeldi.gayet hijyenik kahvaltisida çesitleri ve lezzetiyle çok iyiydi.mustafa bey in ilgisi,hizmeti icin ayrica tesekkur ederiz.konak oldugu icin 150 yillik bir yapida 5 yildizli bir otel konforu aramadik ama oda hijyeni güzel,kahvaltisi da basariliydi.tekrar gidermiyiz kesinlikle gideriz🥰
Konaklama tarihi: Kasım 2020
yaseminb918 adlı kullanıcıdan Toprakçılar Konağı hakkında bilgi alın
Teşekkürler yaseminb918
Genel Müdür Mustafa Köksal - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2021
Değerli Misafirimiz Öncelikle vaktinizi ayırıp bizler ile fikirlerinizi paylaştığınız için sizlere minnettarız, Otelimiz hakkında yapmış olduğunuz yorumlar bizleri oldukça memnun etmiş, bizler için birer motivasyon kaynagı olmuştur Bizler sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif aldık Teşekkür eder tekrar bekleriz Sağlıcakla Kalın
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
BytllhAydnl
Tekirdağ, Türkiye
17 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Çalışanlar çok iyi ve sıcakkanlı karşıladı. Odalar geniş ferah ve temizdi yataklar rahattı. Kahvaltı çeşidi yeterliydi. Otel çalışanları otelden ayrılıp arabaya binene kadar eşlik ettiler. Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
BytllhAydnl adlı kullanıcıdan Toprakçılar Konağı hakkında bilgi alın
Teşekkürler BytllhAydnl
2019 Eylül ayından bu güne kadar her hafta 2 gun konaklamalı geliyorum. Gerek temizliği gerek hizmeti gerekse hamburgeri ile muhteşem bir otel. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hamburgerin tadına bakın:))
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Alibeyazzz adlı kullanıcıdan Toprakçılar Konağı hakkında bilgi alın
Teşekkürler Alibeyazzz
Genel Müdür Mustafa Köksal - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Temmuz 2020
Değerli Ali Bey, Öncelikle fikirlerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere minnettarız, Otelimize tam not vermeniz bizleri oldukça sevindirdi bizlerde her hafta sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif alıyoruz tekrar görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın
İş ve gezme amaçlı defalarca konakladığım yine sürekli konaklamak için tercih edeceğim. Evimden farksız olarak görüyorum. Akşamları çaylarından tutun kahvaltısına kadar herşeyiyle mükemmel ve kusursuz. Özellikle müdür Mustafa beye sonsuz teşekkürler. Gerek aile gerek iş konalamalarında şüphesiz tercih edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Haziran 2020
ilkayercann38 adlı kullanıcıdan Toprakçılar Konağı hakkında bilgi alın
Teşekkürler ilkayercann38
Genel Müdür Mustafa Köksal - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2020
Değerli İlkay Bey, Görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere minnettarız Sizler 'evimden farksız olarak görüyorum' diye nitelendirmişsiniz bizler sizleri bizden birisi gibi nitelendiriyor ve yolunuzu gözlüyoruz ve sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif alıyoruz en kısa sürede tekrar görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın