Hatice G
Antalya, Türkiye

Tarihi nostaljik muhteşem bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 17 Kas 2021mobil cihaz aracılığıyla
Konak odaları otantik nostaljik eşyalar, perdeler ve gayet temiz, personel güleryüzlü, konum olarak merkezi müzelere yürüme mesafesinde, aile konaklamasına uygun sıcacık bir otel çok memnun kaldık herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Toprakçılar Konağı noktasına 6.7 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 27.0 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 3.0 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 8.5 km mesafede
Kastamonu bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/111 yorum
16 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı

Konak çok güzeldi.gayet hijyenik kahvaltisida çesitleri ve lezzetiyle çok iyiydi.mustafa bey in ilgisi,hizmeti icin ayrica tesekkur ederiz.konak oldugu icin 150 yillik bir yapida 5 yildizli bir otel konforu aramadik ama oda hijyeni güzel,kahvaltisi da basariliydi.tekrar gidermiyiz kesinlikle gideriz🥰

Konaklama tarihi: Kasım 2020
Teşekkürler yaseminb918
Genel Müdür Mustafa Köksal - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2021

Değerli Misafirimiz
Öncelikle vaktinizi ayırıp bizler ile fikirlerinizi paylaştığınız için sizlere minnettarız,
Otelimiz hakkında yapmış olduğunuz yorumlar bizleri oldukça memnun etmiş, bizler için birer motivasyon kaynagı olmuştur
Bizler sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif aldık
Teşekkür eder tekrar bekleriz
Sağlıcakla Kalın

17 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çalışanlar çok iyi ve sıcakkanlı karşıladı. Odalar geniş ferah ve temizdi yataklar rahattı. Kahvaltı çeşidi yeterliydi. Otel çalışanları otelden ayrılıp arabaya binene kadar eşlik ettiler. Tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler BytllhAydnl

Değerli Misafirimiz
Bizler sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif aldık
Teşekkür eder tekrar bekleriz
Sağlıcakla Kalın

22 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

2019 Eylül ayından bu güne kadar her hafta 2 gun konaklamalı geliyorum. Gerek temizliği gerek hizmeti gerekse hamburgeri ile muhteşem bir otel. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hamburgerin tadına bakın:))

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Alibeyazzz
Genel Müdür Mustafa Köksal - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Temmuz 2020

Değerli Ali Bey,
Öncelikle fikirlerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere minnettarız,
Otelimize tam not vermeniz bizleri oldukça sevindirdi
bizlerde her hafta sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif alıyoruz
tekrar görüşmek dileği ile
sağlıcakla kalın

19 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

İş ve gezme amaçlı defalarca konakladığım yine sürekli konaklamak için tercih edeceğim. Evimden farksız olarak görüyorum. Akşamları çaylarından tutun kahvaltısına kadar herşeyiyle mükemmel ve kusursuz. Özellikle müdür Mustafa beye sonsuz teşekkürler. Gerek aile gerek iş konalamalarında şüphesiz tercih edebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Haziran 2020
Teşekkürler ilkayercann38
Genel Müdür Mustafa Köksal - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2020

Değerli İlkay Bey,
Görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere minnettarız
Sizler 'evimden farksız olarak görüyorum' diye nitelendirmişsiniz bizler sizleri bizden birisi gibi nitelendiriyor
ve yolunuzu gözlüyoruz
ve sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif alıyoruz
en kısa sürede tekrar görüşmek dileği ile
sağlıcakla kalın

18 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Herhalde hayatımda yediğim en güzel hamburgerdi sosları aroması kesinlikle tek geçerim
Bir dahaki geldiğimde baba burgeride deneyeceğim
Bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim personelin ilgisi harika özellikle Mustafa beye teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler 743merven
Genel Müdür Mustafa Köksal - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Temmuz 2020

Değerli Merve Hanım,
Öncelikle görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere teşekkür ederiz,
Hamburgerimizi beğenmeniz tam not vermeniz ve 'Hamburgerin Kralı' olarak adlandırmanız
bizlerde tebessüm izleri bıraktı
en kısa sürede tekrar bekliyoruz
sağlıcakla kalın..