Aysun S
San Francisco, Kaliforniya

Kastamon’nun En Güzel Mekani

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Ara 2019mobil cihaz aracılığıyla
İnanilmaz güzel ev sahipleri, misafirperverlikleri muhteşem, mahçup edecek şekilde hatta.
4 kisilik bir grup geldik, rahat uyuyabilmemiz icin bize ekstra oda bile verdiler.
Kahvaltilari inanilmazzz, kesinlikle denemelisiniz.
Mustafa bey’e ayrica cok tesekkurler.
Fiyatlari da cok cok uygun.
Tesekkurler tum misafirperliginiz icin.
Konaklama tarihi: Aralık 2019
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Genel Müdür sahmerankonak - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 Haz 2020
Değerli Aysun Hanım
Değerli vaktinizi ayırıp bizler ile görüşlerinizi paylaştığınız için sizlere minnettarız
Bizler müşteri yaklaşımını kaldırıp misafir yaklaşımını benimseyen ülkemizin misafirperverliğini yansıtmaya çalışan bir işletmeyiz
sizlerin rahat etmesi, kaliteli bir uyku uyuması, sabah kahvaltıda aç kalmaması bizler için çok önemli
bizler sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif aldık
En kısa sürede tekrar 'hoşgeldiniz' diyebilmek ümidi ile
Toprakçılar Konağı noktasına 1.1 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 0.5 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 2.6 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 0.5 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 6.7 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 27.0 km mesafede
Toprakçılar Konağı noktasına 13.2 km mesafede
Kastamonu bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/111 yorum
23 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kastamonu beklentimizin ötesinde guzel, tarihi, korunaklı, otantik. Mükemmel kahvalti! Guleryuz! Sigarayı engelleyememeleri bir eksiklikti. Eski
Mahallede olması çevre olarak biraz güvensiz ve daginik hissettirebilir ancak merkeze çok yakın aslında.
Mutfak menüsü çeşitlendirilebilir.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler MustafaSolmaz
Genel Müdür sahmerankonak - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Haziran 2020

Değerli Misafirlerimiz
Öncelikle görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere minnettarız
Şehir merkezinde olmamız bazı aksiliklere yol açabiliyor sizlerinde belirttiği gibi mahalle içerisinde araba,ses,gürültüyü malesef engelliyemiyoruz,
Sigara konusuda malesef sizlerinde belirttiği gibi misafirlerimiz tam tercihlerini sürekli bizlere iletemiyorlar
bunların dışında bizlerin kendi hizmetlerine tam not vermeniz bizleri oldukça sevindirdi
tekrar görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın

23 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kastamonu'ya üç arkadaş gezmeye geldik ve ilk defa konaklayacaktık. Ben Tripadvisor vasıtasıyla burada yer ayırttım ama içimde de bir şüphe vardı doğrusu. Ancak Şahmeran Konağı ve işletmesi bizi bayağı şaşırttı. Bir kere yeri her yere yakın. İkincisi otoparkı var arabayı nereye koyacağım derdi yok. Bunlardan önemlisi gayet temiz. Bize ikinci binanın birinci katındaki üç odayı vermişlerdi ve buraya ya ayakkabınızı çıkararak ya da ayakkabınızın üstüne galoş giyerek çıkabiliyor dunuz.
Odalar ferah, bizim kaldığımız odalarda tuvalet ve banyo ayrı ayrıydı ki bu bayağı konfor sağlıyordu. Bunun ötesinde kahvaltısı muhteşemdi. Resepsiyondaki arkadaşlar da çok yardımcı ve güler yüzle hizmet ediyorlardı.
Bütün bunların üstüne fiyatı da çok makul olunca her şey mükemmel oldu.
Kastamonu'ya bir daha gelirsem yine kalırım.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler Kutluk A

Değerli Misafirimiz
Öncelikle bizler ile görüşlerinizi paylaştığınız için sizlere minnettarız,
Şüphelerinizi olumlu şekilde değiştirmek bizleri oldukça sevindirdi
işletmemizin hizmetlerine, personelimize tam not vermenizde bizler için birer motivasyon kaynağı oldu
Sizleri ağırlamak büyük bir zevkti
en kısa sürede tekrar 'hoşgeldiniz' diyebilmek ümidi ile..

25 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konak tarihi olunca konfor beklentimiz düşüktü ancak herşey mükemmel ve beklentimizin üzerindeydi. Çalışanların güleryüzü, ilgi alakası, temizlik hijyen herşey çok güzel ve tatmin edici. Eşim ve 2,5 yaşındaki kızım ile beraber bir gece konakladik. Çocuk için bebek yatağı biz gelmeden ayarlanmisti. Konağa ayakkabisiz girilmesi ince düşünülmüş ve güzel. Odalar geniş. Kahvaltı yeterli herşey var. Trip advisor'da baktık en yüksek puanlı yer olan Şahmeran konak butik otel'i otelz üzerinden kiraladık. Yüksek puanı gerçekten hakediyorlar, tekrar gelsem hiç düşünmeden yina burada konakların. Herşey için teşekkürler.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler atakbulut

Değerli Misafirimiz,
Vaktinizi ayırıp bizler hakkında görüşlerinizi paylaştığınız için sizlere minnettarız
Bizler müşteri kavramından ziyade misafir kavramını benimsemiş bir işletmeyiz
ve plan programımızı buna göre yapmaktayız tek farkımız bu
Misafirlerimizden gelen olumlu cevaplar ise bizleri dahada motive etmekte
bizlerde sizleri ağırlamaktan büyük bir zevk aldık
teşekkür ederiz

28 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kastamonu’ya ilk kez geldik ve tripadvisor tavsiyesiyle bu otelde kaldık . Çok memnun ayrılıyoruz huzurlu bir atmosferi var çalışanlar sizi memnun etmek çabasında, odalar temiz özellikle banyoları adeta hamam gibi eski zamanlarda huzurlu bir uyku ve dinlenme için tavsiye ederiz .

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler yasilaw
Genel Müdür sahmerankonak - Toprakçılar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2019

Değerli Misafirimiz
Vaktinizi ayırıp bizler ile görüşlerinizi paylaştığınız için sizlere minnettarız
Otelimizden, personelimizden, hizmetlerimizden memnun kalmanız ve memnun ayrılmanız bizleri oldukça sevindirdi
Bizlerde sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif aldık
En kısa sürede Tekrar Hoşgeldiniz diyebilmek ümidi ile
Sağlıcakla Kalın

23 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kastamonuda 150 yıllık bir konakta gecelemek isterseniz denemenizi öneririm..Kahvaltısı güzeldi...Çalışanlar ve işletme sahibi Elif hanım güleryüzlü ve ilgililer .. Şehrin merkezinde gezilecek yerlere çok yakın...

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler MehmetKasapoglu

Değerlil Mehmet Bey
Öncelikle görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere minnettarız
Tarihimiz hakkında kısa bilgi vermeniz ve hizmetlerimizden memnun kalmanız bizleri oldukça sevindirdi
En kısa sürede tekrar görüşmek dileği ile
Sağlıcakla Kalın