“Kahvaltı”
Penbe Han yorumu

Penbe Han
8 / 119. sıradaki Restoranlar - Kastamonu
Yorum Zamanı: 16 Kasım 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Iki kişi serpme kahvaltı yaptık ürünler taze temiz güzeldi çalışan personel güler yüzlü nazikti birkaç sene önce de geldiğimiz bir mekan Kastamonu'da kahvaltı için Tavsiye edilebilir güzel

Ziyaret tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler Tuğba K

7-11/101 yorum

Yorum Zamanı: 17 Ekim 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Menü fiyatları günümüz şartlarına göre makul. Özellikle 5li yöresel tadları almanızı tavsiye ederim. 3 yetişkin için bile doyurucu biz iki yetişkin bir çocukla fazla fazla doyduk. Özellikle mantılarını ve baldurmayı tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler Traveler35739330200
Yorum Zamanı: 19 Haziran 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Kastamonu lezzetleri için tek adres bence. Yöresel tüm lezzetleri özel bir şekilde sunuyorlar ve inanın tek bir tane lezzetsiz şey yoktu. Kısmen tok gitmemize rağmen her şey bitirdik. Etli ekmek ve tirit favorim oldu. İşletme sahibinin profesyonelliğine ve nezaketine ayrıca teşekkür ederiz.

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Passport45276214564
Yorum Zamanı: 19 Mayıs 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Burasi kastamonun merkezi noktasinda yuristik bir handir.Tarihi özelligi objeleri ile herkesin burada bulunmasini ,görmesini tavsiye ediyorum.Serpme kahvaltisi ,simit tiriti v.b. Pastirmali yumurta yedim Banduma ,simit tridi,cağla bir harika fiyatlar uygun.Turistik gruplar icin cok uygun ..Tesekkur ederim.Valesi var.Cikin cikin gelin..🧿

Ziyaret tarihi: Mayıs 2023
34  Teşekkürler Gulnur_kaptan
Yorum Zamanı: 30 Ocak 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Pembe han restorana Kastamonu ya her geldiğimde uğrar yöresel yemekleri yiyebileceğiniz tadabileceğiniz en kaliteli restoranlardan biri

Ziyaret tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler mithatkilic5308

Penbe Han işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kastamonu, Kastamonu İli
Kastamonu, Kastamonu İli

Penbe Han - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!