“Kastamonu'da mükemmel yöresel lezzetler”
Penbe Han yorumu

Penbe Han
8 / 119. sıradaki Restoranlar - Kastamonu
Yorum Zamanı: 30 Ocak 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Pembe han restorana Kastamonu ya her geldiğimde uğrar yöresel yemekleri yiyebileceğiniz tadabileceğiniz en kaliteli restoranlardan biri

Ziyaret tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler mithatkilic5308

11-15/101 yorum

Yorum Zamanı: 29 Kasım 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve çocuğuma gittim. Daha girişte rezalet başlıyor.sanki düğün salonuna gelmiş gibi doldura doldura oturuyorsunuz.sanki cuma namazına geldik safları sıkı tutuyorlar. 2 tam 1 yarim kelle paça söyledik. Sırf sulandırılmış sidik gibi bisey geldi.masada ne su bar ve peçete.illa soyleceksin öyle gelsin.daha bitmedi servis hizmet alaka sıfır.daha yemeğiniz bitmeden ne yediği belirsiz bi tıp masadan önünüzde ne var ne yok topluyor.gorevli bayan var oda biran evvel kalkıp gidin havalarında.cay isteyecek olduk sizle göz göze gelmemek için herşey yapan bir görevli.yani baştan sona saçma sapan paranla rezil olacağın bir yer.he birde sakin bi memnuniyetsizliginizi söylemeyin ordaki kadına.yuzunuze tokat gibi bi daha gelmezsiniz o zaman cevabını alirsiniz.

Ziyaret tarihi: Kasım 2022
1  Teşekkürler 613_zlemc
Yorum Zamanı: 20 Ekim 2022

TİCARİ ETİĞİ OLMAYAN MEKAN..Hesaba Çay için 48 TL ilave ettiler
Bu mekana 3 kişi gittik.Tarhana ,sulandırılmış olarak geldi(Biraz geç gittiğimiz için tarhana ları bitmiş sanki) , kendi ayranlarıda aynı şekilde bol sulu geldi.Fiyatlarıda yüksek..İşletmecisi oldukça kaba biri,şikayetlerimizi kabul etmedi.

Ziyaret tarihi: Ekim 2022
    • Yemek
2  Teşekkürler yolcu4
Yorum Zamanı: 8 Ekim 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Yemek yedim. Herşey hesap gelene kadar harikaydı. 6 çaya 48 TL ödedim. Yemekten sonra içilen çay benim bildiğim ikram edilir. Ama işletme politikası gereği parasını alıyorlarmış. Garsonları öyle söyledi. 374 TL 2 kişi için yemek parası ödedim. Bunun 48 TL si çay parası. 6 çay.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
2  Teşekkürler 710yal_ink
Yorum Zamanı: 7 Nisan 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Daha önce böyle kötü bir işletme görmedim herşey çok kötü servis yok sipariş alma yok masada unutulmuş hissediyorsunuz paranızı uçak yapıp rüzgara bbirakin daha iyi

Ziyaret tarihi: Nisan 2022
2  Teşekkürler 479ugurk

Penbe Han işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kastamonu, Kastamonu İli
Kastamonu, Kastamonu İli

Penbe Han - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!