“Penbe Han”
Penbe Han yorumu

Penbe Han
8 / 119. sıradaki Restoranlar - Kastamonu
Yorum Zamanı: 9 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Dekorasyonu güzel. Akşamları canlı müzik eşliğinde yemek iyi bir alternatif. Tavsiye ediyorum. Közde kahvesini deneyiniz.

Teşekkürler kurmens

31-35/101 yorum

Yorum Zamanı: 8 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Hana adımınızı atar atmaz canlı müzik için 20 TL alıyoruz demeleri tam bir görgüsüzlük. Oturmadan handan çıktık.

1  Teşekkürler Sadık D
Yorum Zamanı: 7 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir yer. Mutlaka gelinmesi gerek. 🥰🥰🥰 yöresel serpme kahvaltısı harika..aksamki canlı müzik ve sunum cok profosyenelce idi.cok tesekurler...

Teşekkürler elvanm91
Yorum Zamanı: 1 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Bayramda ziyaret ettiğimiz Penbe Han ailesine öncelikle çok teşekkür ederiz . Yediğimiz akşam yemeği çok lezzetliydi. Ikra mları ve kibar yaklaşımları ise çoğu yerde bulamadığımız, özlediğimiz şeylerdendi . Mekan çok kaliteli , her zaman iç rahatlığıyla tercih edebileceğimiz bir aileye sahip olduk . Her şey için tesekur ederiz Penbe Han ailesi ...

1  Teşekkürler ecesukarakas
Yorum Zamanı: 29 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Kastamonu luyuz istanbul da yaşıyoruz çok özledigimiz yöresel yemekleri tatmak için uğradığımız penbehan gerçekten çok lezizdi annanemizin yaptığı gibi tüm yemekleri harika dönüşen bekle bizi penbehan bu arada konsepti harika tavsiye ediyoruz

Ziyaret tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler 219deryaa

Penbe Han işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kastamonu, Kastamonu İli
Kastamonu, Kastamonu İli

Penbe Han - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!