G M

Çok iyi

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 23 Nis 2018mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle personel çok iyi hatta mükemmel, güleryüz samimiyet sicaklik aynı zamanda da çok saygılılar. Oda tasarımı mükemmel geniş oda ferah tertemiz. Ancak haftasonu gidecekseniz yalıtım iyi olmadığı için canlı müzik eşliğinde uyumak zorundasnz resepsiyonla odamız aynı kattaydı gelen gideni yine yalıtım sebebiyle hep duyduk. Onun dışında kahvaltı idare eder soğuk geliyor ama oda içinde mutfağın olması çok iyi düşünülmüş istediğinizi çok rahat pişirebilirsiniz. Otel hemen merkezde ve her yere çok yakın. Erzincan a yolunuz düşerse kalınabilecek bir otel fiyat performans orantısı çok çok iyi diyebilirim. Tekrar dan otel çalışanlarına teşekkür ederiz 😊
Konaklama tarihi: Nisan 2018
BTK GOLD SUIT noktasına 0.9 km mesafede
Kapalı havuz
BTK GOLD SUIT noktasına 41.8 km mesafede
BTK GOLD SUIT noktasına 58.4 km mesafede
Erzincan bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/9 yorum
23 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu çok iyi heryere çok yakın, odaları çok ferah ve temiz. bütün çalışanları güleryüzlü herşeyden öteye çözümodaklı çalışan bir ekip bir butik otelden daha fazlası.Erzincandaki yeni evimiz teşekkürler BTK GOLD..

Teşekkürler Ali C
9 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yöneticileri ve personeli çok enerjik ve samimi insanlar. Otel odaları çok temiz. Çalışkan ve saygılı bir personele sahip. Erzincan a geldiğim de başka otel de kalmayı düşünmüyorum. Çok güvenilir ve aileler için de çok uygun bir otel tavsiye ediyorum.

Teşekkürler Eda B
8 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı

Güleryüzlü ve ilgili çalışanları, temiz odaları, uygun fiyatları ve odaya gelen kahvaltısı ile Erzincan'daki 1 aylık konaklamamızda evimizi aratmadılar. Yeni yapılmış olduğu için ufak tefek eksikleri var ama bunlar çok da büyütülecek şeyler değil.Her şey için çok teşekkürler...

Konaklama tarihi: Şubat 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler okan c
7 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bir hotel personeli ilgili ve güler yüzlü odaları ferah ve lüks fiyatıda çok uygun size her konuda yardımcı oluyorlar ve 24 saat hizmet sunuyorlar bir evde olmasi gereken temel ihtiyaçlar BTK GOLD SUIT de bulabilirsiniz BTK GOLD SUIT de misafir olmak beni çok mutlu etti ben 1 ay kaldım fiyat konusunda yardimci oldular ERZİNCANa yolunuz düşerse BTK GOLD SUİTi görmeden karar vermeyin

Teşekkürler mehmet a
7 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben sürekli seyahat eden ve hergün bir ilde konaklayan biriyim 15 gündür iş gereği turdayım bu 15 gün boyunca bir çok otelde kaldım işlerinde iyileri olduğu gibi kötüleride mevcut dün Akşam Bu otelde kaldım öncelikle fiyat bu kadar temiz,personeli bu kadar güler yüzlü, ilgili ve alakalı bir otel ile az karşılaştım bir önceki yorumda kahvaltısı zayıf diyor arkadaşım bana göre kahvaltı çok yerinde üstelik odaya getiriyorlar herkesle yemek mi yoksa odan da rahat bir ortamda yemek mi ben odayı tercih ederim bu bile lüks bir hizmet bu güne kadar odaya servis hizmeti görmedim Ayrıca ses ile alakalı bir sıkıntım olmadı belki ilk yorumu yapan arkadaşa denk geldi yada bana sessiz bir ortam denk geldi bilmiyorum kısacası yeni yapılmış çok temiz personel çok ilgili ve güler yüzlü Erzincan da konaklama yapmak isteyen tüm dostlara tavsiye ederim bence çok iyi bir otel nasip olursa bir daha ki seferde inşallah bu oteldeyim başka yere gerek yok benim kim olduğumu merak edenler facebook tan Talip Abi yazarlarsa görürler saygılarımla

Teşekkürler Talip A