erol ç
Bursa, Türkiye

Mükemmel aile otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 20 Eyl 2023
Odalar gayet güzel geniş evimizde gibi Hissettik yemekler güzeldi ama biraz daha çeşit olabilir genelde ana avuzdaydık gayet büyük güzel gün içinde animasyon aktiviteleri gayet eğlenceli geçti özellikle sabah dartı. AkŞam gösterileri gayet tatmin edici animasyon ekibinden emre ve hemşerim wally bize her konuda yardımcı oldular seneye kesinlikle geri gelmeyi düşünüyoruz.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Yanıtlanma zamanı: 21 Eyl 2023
Merhaba Erol Bey,

Değerli zamanınızı ayırıp nazik yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Tüm departmanlarımız, misafirlerimize, huzurlu, güvenli ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bizimle keyifli vakit geçirdiğinizi, konaklamanızdan memnun kaldığınızı, kalite ve hizmet standartlarımızın beklentilerinizi karşıladığını duymanın, bizleri ve tüm çalışma arkadaşlarımızı çok mutlu ve motive ettiğini ayrıca belirtmek isteriz.

Wyndham Residences Kuşadası Golf and Spa olarak önümüzdeki yıllarda sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa noktasına 6.2 km mesafede
Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa noktasına 3.2 km mesafede
Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa noktasına 5.3 km mesafede
Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa noktasına 4.3 km mesafede
Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa noktasına 0.0 km mesafede
Söke bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (2.677)
2.677 sonuç
1.666
1.666
1-6/2.677 yorum
20 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar geniş temiz ve güzeldi.havuz her zaman temiz. Yemeklerde yeterince çeşitlilik var.Kahvaltı oldukça tatmin edici. Animasyon ekibi çok cana yakın sıcak kanlı özellikle Emre ve wally bizimle çok ilgilendi. Etkinliklerler eğlenceli ve keyifli geçiyor akşam showları güzeldi kesinlikle geri gelmeyi düşünüyoruz.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler osmanc622
Guest Services / Front Office Tolga Sipahi - Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Eylül 2023

Merhaba Osman Bey,

25 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Residence formatlı bir otelde ilk defa konakladık. Odaların konforu, temizliği ve genişliği gerçekten mükemmeldi. Yemekler kaliteliydi. Midemizi rahatsız eden bir yemek olmadı. Barlarda yoğunluk yaşansa da görevli personel yardımcı olma gayretinde. Su kaydıraklarının bulunduğu havuz ile yanındaki havuz çok kalabalık oluyor. Şezlong kalmaması halinde havlu değişiminde görevli olanlar yeni şezlong getirerek yardımcı oluyorlar. Güleryüzlü bir çalışan ekibi var. Özellikle çocuk kulubünde çalışan Ezgi, Elif ve Ece hanımlara ilgileri için teşekkür ederim. Kızım çocuk kulubünden çıkmak istemedi.

1  Teşekkürler OsmanY358
Guest Services / Front Office Tolga Sipahi - Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ağustos 2023

Merhaba Osman Bey,

24 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Nerden başlasam bilemedim ama ben verdiğim paranın fersah fersah karşılığını aldım odaları mükemmel büyük içleri gayet temiz
Barları yoğun olduğu için ekstra bir ilgi göstermiyolar ama herkes görevini layığı ile yapıyor
Yemekler için yorumlara kanarak biraz tedirgin yaklaştım ama gözümün önünde pişan taze ürünleri görünce ve yemeklerin sıcak olduğunu görünce bütün ön yargım yerle bir oldu harikaydı
Animasyon ekibi oldukça başarılı gündüzleri yaptıkları eğlenceler bir yana anfi tiyatroda yapılan akşam eğlenceleri oldukça güzel komik boşuna zaman geçirmiş olmuyosunuz ekip tam bir efsane

Personellerin çoğunluğu güler yüzlü ve anlayışlı genelleme yapacak olursak ben beklentimin fazlasını aldım

Teşekkürler alper tunga d

Merhaba Alper Bey,

19 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Animasyon ekibi müthişti, özellikle metin kardeşimiz harikaydı. Kendisine ayrıca teşekkür ederim. Tatlıların Brown traliceye bayıldık. Yemekleri iyi. Herkese teşekkür ederim. Bizim için otelinizde konaklamak güzel bir deneyimdi. Tekrar görüşmek üzere.

Teşekkürler Hasan huseyin D
Guest Services / Front Office Tolga Sipahi - Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2023

Merhaba Hasan Hüseyin Bey,

8 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

- Asla bulaşmayın! 3 Gecedir Swan 39 da kalıyorum kapı kilitlenmiyor 4 defa aradım gelen giden yok. Havuza giderken her seferinde önemli eşyalarımı arabama taşıyorum. Gece tedirgin uyuyorum.

REZALET! Resepsiyonu arıyorum her gün yarın tamir edilecek deniyor.

- Klimalar eski ve nasıl ayarlıysa ne yaparsam yapayım soğutmuyor arkadaş!!

- KOLA yerine öksürük şurubuna buz atın için o derece berbat bir kolası var tebrikler yani!

- Havuzları ana havuz dahil çok küçük yüzmeyi unutun belki serinlersiniz.

- Dışarıdan aquapark için günübirlik kalanlar da var. Garip tiplere de denk gelebilirsiniz!

Ben ismine puanına kandım siz
ASLA BULAŞMAYIN PARANIZA YAZIK!!

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler CihanBB
Guest Services / Front Office Tolga Sipahi - Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2023

Değerli Misafirimiz,

Nazik yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Tüm departmanlarımız, misafirlerimize, huzurlu ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Yorumlarınızın ve tavsiyelerinizin, ilerleyen süreçlerdeki ziyaretlerinizde sizlere daha tatmin edici bir tatil imkanı sunabilmek adına, yönetim ekibimize ve ilgili departmanlara iletileceğini bildirmek isteriz.