Muhteşem bir otel. Beni en çok etkileyen doğayla iç içe olması ve müthiş güzel sessiz beachleri. Odalar ve yatak oldukça geniş. Temizlik 10/10. Tertemiz turkuaz rengi koylarda minik balıklarla yüzmek şahaneydi. Main beach, family beach, anhinga beach, 3 ayrı beach ayrı koylara konumlanmış. Otel misafirleri, otelin genel atmosferi sakin ve dingin. Kafa dinlemek isteyenler için bu durum harika. Plajda herkes kitap okuyordu. Otel ücretine Sabah kahvaltısı dahil ve açık büfe. Alana girdiğinizde sağlıklı detoks sularını içerek başlıyorsunuz. Wellness odaklı bir otel. Sağlıklı yiyecekler seçebiliyorsunuz. Akşam ücretini ödeyerek istediğiniz restaurantta yemek yiyebiliyorsunuz. Ben ağırlıklı Asya yemeklerini tercih ettim. Yemek ve tüketim öncelikli bir otel olmaması benim için güzeldi. Temiz beslenmeye çalışıyorum sürekli yemek uyaranlarının olması beni mutsuz ederdi. Otelin tüm personeli inanılmaz ilgiliydi, güler yüzlü. İşlerini severek yaptıkları çok belli. Gününüzü güzelleştiriyorlar. Otel girişinde bir koç size hoşgeldin diyor, konaklamanız süresince eşlik ediyor. Taha beyin şahane ilgisi , Asya restaurantındaki Gamze hanımın ve spada ilgilenen türk arkadaşın ilgileri ve gülen yüzleri tatilimi güzelleştirdiler. Herşey için teşekkürler pamuk gibi geri döndüm🩵