Arife S

Memnuniyet

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 11 Kas 2021
2 günlük konaklamadan memnun kaldık sakin güzel biyer midayatta gidilbilecek bi yer. Aile ile gidilir. Tavsiye edilir. Güsel sakin birgün için ideal. Hizmet temzilik iyi sknt yok içiniz rahat gidebilirsiniz
Konaklama tarihi: Kasım 2021
    Turabdin Hotel noktasına 1164.2 km mesafede
    Turabdin Hotel noktasına 7.1 km mesafede
    otel dış görünüm
    Turabdin Hotel noktasına 0.8 km mesafede
    Midyat bölgesindeki diğer otellere bakın
    5-10/27 yorum
    31 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel yeni ve yapılı. Çalışanlar kibar. Biz arkadaş grubu olarak 3 ayrı oda tuttuk. Üçünde de nevresimler kirliydi. Hepsinin üzerinde saç ve kıl mevcuttu. Banyolar temizlik olarak idare eder, yapı olarak güzeldi.

Kahvaltısı güzeldi. Simiti çok beğendik. Yumurta sadece haşlanmış olarak verildi. Başka çeşitte varsa da biz göremedik.

Oda ipucu: Otopark sorunu yok.
    Konaklama tarihi: Ekim 2021
    1  Teşekkürler nartkan
    30 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gayet sakin ve güzel bir otel zaten bir aile işletmesi güzel karşılıyorlar odalar ve banyoları temiz düzenli ücretsiz Wi-Fi ve TV küçük bir buzdolabı var bazı odalarda balkon mevcut bir daha yolumuz düşerse yine kalırız ilgi ve alakaları dolayısıyla teşekkür ederiz

Oda ipucu: Otopark var bina girişinde geniş bir bahçesi var gayet güzel
    Konaklama tarihi: Nisan 2021
    Teşekkürler Veysel063
    17 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Turabdin hotel çok misafir perverdi şu yönü kötüydü diyebileceğim bişe yoktu
    Artuklu kervansarayı otelinde odamızı su bastıgı için midyatta bu oteli bulduk artuklu kervansarayı leş gibiydi
    Turabdin otelin odaları ferahtı herşey içinde yardımcı oluyorlar

Konaklama tarihi: Mart 2021
    Teşekkürler 182ebruy
    29 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bence hiç gelmeyin hiç..odalar öle boyle..temizlik desen öyle.birkişi kıl var die yorum yapmıs..en tiksindigim şeydir.hakket banada catti.gelmek icin bin kez dusunun derim...banyoda sofben oldugu icin herkes bi anda acinca sartel atiyor..

Konaklama tarihi: Ekim 2019
    Teşekkürler 235engin_
    Konuk İlişkileri Müdürü jakopgabriel - Turabdin Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Aralık 2019

Merhaba Engin bey,

Öncelikle otelimizde yaşadığınız bu sıkıntılar için sizlerden içtenlikle özür diliyoruz.
    Bu konularda misafirlerimizden yana bir hassasiyetimiz olduğundan emin olmanızı isteriz. Sizin yaşadığınız sıkıntıları başkalarının da yaşamaması için gereken önlemleri alıyoruz. Bize iletmiş olduğunuz yorumların hizmet kalitemizi yükseltmek için bize büyük katkısı olacağından emin olmanızı isteriz.
    Bize bir kez daha misafir olarak bizi onurlandıracağınıza inanmak isteriz. Bir daha ki deneyiminizi unutulmaz kılmak için elimizden geleni yapacağız.

İçten teşekkürlerimizle ve,

Saygılarımızla

9 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle o kadar temiz ve güleryüzlü hizmet alıyorsunuz ki ayrılmak bile zor oluyor. Üç aile gittik. Otel tam anlamıyla rahatlık abidesi. Aile işletmesi olan otelde Kahvaltı klasik orta düzeyde ama doyurucu ve yeterli. Fiyat/performans anlamında çok ama çok yeterli bir daha gitsek yine kalırız

Konaklama tarihi: Haziran 2019
    Teşekkürler 165serkano

Sayın Serkan,

Son tatiliniz boyunca Turabdin Hotel'i seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sizden son derece takdir edilen 5 yıldız derecelendirmesini almak bizim için büyük bir zevkti.

Konaklamanızın ve tesisimizdeki hizmetlerin keyfini çıkardığınızı bilmek bizi çok mutlu etti.

Turabdin Hotel'de tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılarımla,